Sâmbătă,
20.07.2024
Partial Noros
Acum
29°C

La ANL-uri sa nu vii doar cu o paturica

Dacă până nu demult locuitorii mai vechilor locuințe ANL se plângeau de facturile mari pe care le aveau de achitat pentru încălzirea locuințelor pe timp de iarnă, noii chiriași ai noilor apartamente din blocul construit pe strada Independenței nu își pot pune, deocamdată, această problemă. Din simplul motiv că nu au căldură. Cele 95 de apartamente predate chiriașilor din luna iunie nu sunt nici acum alimentate cu gaz, deși rețelele există și sunt conectate, fizic, la cele ale E.On Distribuție. Problema este una birocratică. ”Constructorul şi ANL Bucureşti au obţinut avizele de racordare la reţeaua de gaz pentru apartamentele ANL din strada Independenţei însă, datorită întârzierii cu care s-au finalizat lucrările, avizele au expirat. Obţinerea unor noi avize de racordare la reţeaua de gaz intră în responsabilitatea ANL Bucureşti şi, respectiv, a constructorului”, arată reprezentanții Primăriei Sibiu, instituție care doar administrează clădirea, nu o și deține în proprietate. ”Pentru a grăbi procedurile, municipalitatea sprijină acest demers prin reînnoirea acordurilor de acces la instalaţiile de furnizare gaze”, mai arată Biroul de presă al Primăriei. Acest sprijin este insuficient, fără demersurile celor de la Victor Construct, firma care a executat lucrările de amenajare a locuințelor de pe strada Independenței. Iar potrivit celor care locuiesc deja în noul bloc, în ciuda insistențelor, constructorii din Botoșani nu se grăbesc deloc să obțină, din nou, documentațiile necesare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

#

Acum 11 ani

Victor Construct a facut ravagii prin spate la Mihai Viteazu. Au agatat cabluri cu escavatorul, au spart o conducta de la centrala termica Nuon. E adevarat ca firma apartine tatalui doamnei Turcan?
Raspunde

SIB

Acum 11 ani

Victor Construct este firma omului de afaceri Victor Mihalache din Botosani. Pe tatal Ralucai il cheama Dumitru Tatarcan. Cei doi se cunosc intre ei, dar este eronata informatia ca firma este a lui Dumitru Tatarcan.
Raspunde

#

Acum 11 ani

gandul.info/financiar/harta-scumpirilor-la-caldura-cat-costa-gigacaloria-in-marile-orase-cand-se-va-da-drumul-la-incalzire-10253631
Raspunde

#

Acum 11 ani

Sa vina Victor Construct in spatele blocului cu cafeneau Redal (Mihai Viteazu) si sa asfalteze pe unde au facut sapaturi. Ca nu mai putem sa iesim din bloc decat cu cizme de cauciuc.
Raspunde

luk

Acum 11 ani

raluk,ajuta+i pe oameni,ca e campanie si ai nevoie de voturi(+++
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus