Luni,
29.04.2024
Parțial Noros
Acum
21°C

Raluca Turcan: "Tot mandatul am fost dedicata cauzelor si proiectelor, nu am stat deoparte, nu m-am ferit si nu m-am ascuns!"

În primele săptămâni ale campaniei electorale 2012, deputatul Raluca Turcan s-a întâlnit cu câteva sute de alegători din cartierele Trei Stejari, Vasile Aaron și Terezian din colegiul în care candidează pentru a treia oară consecutiv la Camera Deputaților. "Primele săptămâni de campanie le-am desfășurat, ca și până acum, printre sibieni. Tot mandatul am fost dedicată cauzelor și proiectelor,  nu am stat deoparte, nu m-am ferit si nu m-am ascuns! Cred cu sinceritate că vocația mea este să ajut și am reușit să transform multe proiecte de pe hârtie, în realitate.  Mi-am propus ca toată campania să mă întâlnesc cu cât mai mulți sibieni, să stăm față în față, să-mi spună direct problemele, să le ascult sugestiile. Mi-am mutat biroul și echipa de campanie pe stradă, chiar si în casele familiilor care m-au primit cu multă căldură. Am putut sa le povestesc planurile mele de viitor pentru Sibiu”, a declarat Raluca Turcan la sfârșitul primei săptămâni de campanie ”din ușă în ușă”.


Cine promite, în campanie electorală, că va curge lapte și miere pe străzile României, mai ales pe timpul uneia dintre cele mai mari crize financiare din istoria lumii,  minte cu bună-știință. Pentru că depășirea crizei nu vine peste noapte – ca dovadă că ea ține de cinci ani și sunt toate semnalele că ea se va accentua, atât în țări occidentale din Uniunea Europeană, cât și în România. De aceea, sunt necesare câteva măsuri economice realiste, corecte și sustenabile, în acord cu atât cu realitățile sociale din România, cât și cu realitatea europeană și internațională”, Raluca Turcan


Raluca Turcan a stat de vorbă, ca de obicei, cu fiecare om pe care l-a întâlnit. Sibienii i-au explicat problemele lor și i-au împărtășit diverse idei pentru binele comunității. Pentru ca alegătorii să decidă în cunoștință de cauză, acestora le-a fost oferită broșura de campanie, în care sunt descrise atât activitatea de până acum a Ralucăi Turcan, cât și proiectele noi pentru Sibiu.
Oamenii au felicitat-o, i-au urat succes, și au asigurat-o de simpatia și susținerea lor. Câteva dintre doamnele pe care le-a întâlnit i-au oferit sfaturi utile și chiar propuneri interesante de acțiuni pentru campanie.


”Pensiile ar trebui indexate cu rata inflației, așa cum prevede legea!”

În afara campaniei ”din ușă în ușă”, Raluca Turcan a avut mai multe întâlniri cu zeci de pensionari din cartierele Colegiului 2 Sibiu. Sibienii în vârstă care au dorit să o cunoscă personal, au fost plăcut impresionați de prezența Ralucăi Turcan, convingându-se că este un om interesat sincer de problemele lor. Pe de altă parte, le-a plăcut foarte mult ideea organizării unei serii de astfel de întâlniri, considerând că este cel mai bun mod de a afla, unii de la ceilalți, lucrurile importante în care se pot implica împreună cu Raluca Turcan.
Pensionarii prezenți i-au mulțumit Ralucăi Turcan pentru tot ceea ce face pentru ei și au spus că o vor susține în continuare. S-au bucurat foarte mult ca un politician tânăr și-a aplecat atenția asupra lor, i-a ascultat cu sufletul deschis și i-a încurajat să se implice în acțiunile pentru Sibiu. Deputatul a primit la rândul său sfaturi de la cei mai în vârstă, iar în final, aceștia au rugat-o pe Raluca Turcan să nu-i uite. ”Pensiile ar trebui indexate cu rata inflației așa cum prevede legea care nu se aplică acum. Nivelul de trai al pensionarilor ar putea crește simțitor în urma aplicăriii măsurilor economice din programul ARD, menite a asigura stabilitatea prețurilor, de exemplu. La fel în cazul persoanelor cu dizabilități”, a spus Raluca Turcan.


Sper ca în această campanie să conteze faptele concrete, soluţiile şi nu atacurile, mizeriile electorale sau promisiunile fără conţinut!”, Raluca Turcan


Prin programul ARD, salariul minim va crește la 850 Ron la nivelul anului viitor și până la 1000 de lei în următorii doi ani. Aceasta posibilitate va apărea, de asemenea, ca urmare a aplicării măsurilor economice prevăzute în întreg programul de guvernare. ”Aceste soluții nu sunt vorbe în vânt. Dumneavoastră mă cunoașteti și știți că niciodată nu promit lucruri care nu pot fi făcute sau despre care nu cred că pot avea un efect pozitiv asupra traiului cetățenilor”, a mai spus deputatul.
Campania a început prin echipa de tineri sustinatori ai Ralucai Turcan și va continua până la sfârșitul campaniei, iar Raluca Turcan va continua întâlnirile cu cât mai mulți sibieni. Scopul campaniei este comunicarea directă cu locuitorii Colegiului 2, care vor primi astfel direct de la Raluca Turcan răspunsuri la întrebările lor privind noile proiecte, dar și la alte probleme.

Foamea de bani şi de putere la politicieni duce la dezumanizare, sunt multe cazuri de oameni care erau normali şi cărora politica le-a luat minţile, au ajuns să creadă că orice şi oricând e posibil. Au ajuns să se atace prieteni între ei, oameni care se cunosc de o viaţă. Îşi fac dosare unii la alţii, îşi fură afacerile. Chiar mă gândesc uneori, care e soluţia? Cred că nu e altă soluţie decât reamintirea valorilor creştine”, Raluca Turcan

(Publicitate electorală)
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

44 comentarii

?

Acum 11 ani

Ce a facut Raluca Turcan concret pentru Sibiu sau pentru Tara in ultimele doua mandate de parlamentar?
Raspunde

?!

Acum 11 ani

Lauda electorala ...
Raspunde

valjan

Acum 11 ani

raluca , nuti , roberta ,monica si ministra cu chilotei basaricile de la cotroceni toate se lauda cu performantele unde au dat .... si primit favoruri dupa acea
Raspunde

Georg

Acum 11 ani

PENSIONARII au uitat cine a taiat 25% din pensie?Oare ce Partid era la Putere atunci? Si Oita Turcana din ce Partid face parte, si ce a VOTAT ATUNCI?? Toate Populatiile isi MERITA CONDUCATORII PE CARE II AU...Si un blestem spurcat este: SA DEA DOMNUL SA AI CONDUCATORI NUMAI CEI PE CARE-I ALEGI...
Raspunde

Purtatorul de cuvant

Acum 11 ani

Madam Turcanu, ati facut exact asa: ati transformat proiectele de pe hartie in realitate: ati taiat salariile cu 25%, ati intradus CASS pe pensii, ati marit impozitul pe dividende, ati taiat indemnizatia de crestere a copilului, ati taiat trusoul bebelusilor, ati ridicat plafoanele la jutorul de incalzire... ce mama dracului mai vreti sa taiati? Nu ati vrea mai bine...sa o taiat la Moldova si sa ne lasati in pace.Mai lipseste putin si va imbtacati in dierndel, doar doar mai prostiti pe cineva.
Raspunde

99999

Acum 11 ani

Ascunde-te acum! Sibienii ar fi fericiti de Craciun.
Raspunde

IONELA

Acum 11 ani

D-NA TURCAN EU VA APRECIEZ SI DIN PARTEA MEA AVETI TOATA STIMA. SUNTETI SINGUL OM POLITIC CARE SE VEDE CA VA PASA DE SOARTA SIBIENILOR SI V-AM APRECIAT CA NU V-ATI ASCUS SI ATI VENIT IN CASA MEA, PE STRADA MEA. TOT RESPECTUL! MI-AS DORI SA FIE TOTI POLITICIENII ASA CA DVS.
Raspunde

da

Acum 11 ani

Din ciclul nici o masa fara peste ,nici o zi fara Turcana.Pana acum nu aparea asa des!si o intrebare: de ce candideaza de fiecare data in alt colegiu?Iar ne ARD astia la buzunare!!!
Raspunde

peer

Acum 11 ani

...În tot mandatul a descoperit că HD poate însemna şi altceva (high definition de exemplu) nu doar hunedoara...
Raspunde

titi

Acum 11 ani

o rog pe Ionela dacă o iubeste atît de mult pe Raluca sî o ţinî ascunsîă la ia in casă ,să nu o lase liberă pe stadă să face te mai miri ce lucruri bune pentru cetăţeni.
Raspunde

victor

Acum 11 ani

cand citesc afirmatii gen \'\' doamna a venit la mine in casa\'\' se vede ca se preocupa de problemele noastre. cat de cretin tre sa fii sa gandesti asa? daca era prima oara cand candida intelegeam sa promita ca se ocupa, ca face, drege. dar asa de ce nu si prezinta bilantul activitatii de parlamentar in ceea ce priveste colegiul pe care l reprezinta?
Raspunde

parere

Acum 11 ani

Bani are cu gramada - asta este clar dar oare sa coste asa de mult un gram de bun simt incat sa nu isi permita sa cumpere? Pentru ca nativ si din educatie este clar ca nici vorba sa aiba asa ceva(bun simt evident) P.S. De acord cu Titi!
Raspunde

un curfios

Acum 11 ani

Pt. 7. IONELA (IP 188.24.212.167). Stimata d-na/d-n, pe la doctor cand ai trecut ultima data?
Raspunde

maggy

Acum 11 ani

Oameni ca dumneavoastra e nevoie in politica plina de mizerie din taranoastra! Politicieni cu bun simnt, respectuosi si cu dorinta de a ajuta! Sunteti un exemplu de om politic care intr-adevar face ceva pentru comunitatea pe care o reprezinta si implicit pentru tara, iar faptul ca mergeti sa va intalniti cu oamenii din casa in casa, si va asumati alte riscuri care decurg din aceasta actiune, arata ca va pasa, ca vreti sa ascultati si sa ajutati! De 4 ani am auzit numai lucruri bune despre dumneavoastra, v-am urmarit si am vazut tot ce ati facut pentru sibieni si pentru Sibiu, si am observat ca sunteti o luptatoare, un suflet bun si om de calitate! Mult succes dna. Turcan!
Raspunde

romeo

Acum 11 ani

Oamenii politici precum doamna Raluca Turcan sunt din pacate foarte rari in Romania.Daca macar 25% ar fi ca dansa si ar sta in teritoriu mai mult decat stau pe la Bucurescti,schimbarile s-ar vedea in colegiile din care ei vin.
Raspunde

andrei

Acum 11 ani

Cred ca raluca turcan merita un nou mandat pentru ca a fost unul dintre politixienii cei mai dedocati prin diferite actiuni pentru oamenii din colegiul sau.bafta in continuare!
Raspunde

calin

Acum 11 ani

Si eu ii doresc multa bafta! Este o femeie cu bun simt si un bun politician! Sper ca sibienii o vor aprecia in continuare.
Raspunde

alesia

Acum 11 ani

cred ca a fost acasa si a distribuit cani cu raluca turcan,a sunat din usa in usa si a mai dat si pungi de plastic.Frumos.A fost alaturi si de pensionari care i-au multumit pentru neindexarea punctului de pensie si saracia in care traiesc.Halal deputat,am impresia ca nu cunoaste limite in a se alatura bietilor pensionari!Poate le-a dat si masa ... sa le tina de foame pentru 4 ani.
Raspunde

Corina

Acum 11 ani

Doamna Raluca,felicitari pentru tot ceea ce faceti.Ne-ati fost alaturi,iar cei ce pot constientiza cu adevarat implicarea dumneavostra sunt cei mai castigati romani.Toata stima.Mult succes
Raspunde

Danes I

Acum 11 ani

Multa bafta!Meritati sa ne reprezentati...sunteti unul din singurii politicieni ce au sustinut tot ce au promis.Succes
Raspunde

Felicia

Acum 11 ani

Sunteti un om politic de mare calitate ce a dus renumele Sibiului la inalte standarde.Toata stima!
Raspunde

Iulia

Acum 11 ani

Faptele dumneavostra au dovedit ca sunteti un om de calitate.Felicitari si mult succes!
Raspunde

Cristi

Acum 11 ani

Sunteti o persoana deosebita ce intelege,stie sa aprecieze si se implica trup si suflet pentru sibieni.Ati facut lucruri frumoase,multa bafta,sa ne reprezentati in continuare si sa ne fiti alaturi,sa demonstrati tuturor ca oamenii politici de calitate sunt mereu langa cetateni.Succes!
Raspunde

germanicus

Acum 11 ani

La DRACU\' cu astfel de politicieni....! Sa-si prezinte proiectele realizate.... Bla, bla, bla....ca de-obicei !
Raspunde

@15-23

Acum 11 ani

Ce au sarit micii pdl-sti in aparare ! mai ales andrei -sau pardon romeo ? ca aveti acelasi IP -fraierilor !
Raspunde

cici

Acum 11 ani

Astea sunt vorbe in vant.....vreau sa stiu concret care sunt realizarile doamnei Turcan in mandatul care va expira curand. Locuiesc in colegiul 2 si va spun ca n-a facut nimic notabil.
Raspunde

Claudiu Pop

Acum 11 ani

Ba oameni buni ... intr-o zi stateam cu juniorul in parc in Vasile Aaron, cand ce credeti: apare d-na Turcan cu o masina ultimul racnet. Se da jos cu marfa de la Massiomo Dutti. Cumparaturile facute de la acea firma cred ca echivalau cu salariul meu si al sotiei pe 1 an. Acum hai s-o luam pe aia dreapta: ”Pensiile ar trebui indexate cu rata inflației, așa cum prevede legea!” Pai stai putin, legea-i lege nu-i tocmeala. Daca asa spune legea, de ce nu se aplica?!? Cand s-a dat legea cu taierile de salarii, cu CASS la pensi etc. de ce s-au aplicat, nu tot legi au fost?!? Hai ca astea-s deja bancuri ce promite tanti.
Raspunde

pensionara

Acum 11 ani

unde se plimba, pe la oameni aceasta blonda?eu nu am vazuto sa vorbesc si eu cu ea, am ce sa-i spun ,de maine plec prin oras sa o intalnesc si ii spun sa stea cu capul in nisip ca strutu ,sa ne mai lase in pace ca numai rau a facut si-a schimbat culoarea politica si-a schimbat sigla, ce prosti ne grede dar mai exista persoane care o lauda asta meritam
Raspunde

Andrei

Acum 11 ani

Alături de PDL, Raluca Turcan a condus bine această țară... Ce–a făcut? A tăiat salariile oamenilor cu 25%, a redus pensiile pensionarilor în funcție de pensie și de împrejurări, cât a putut de mult. A făcut să se închidă sute de mii de intreprinderi mici și mijlocii, să rămână șomeri peste un milion de oameni în trei ani și jumătate!!! Deci a făcut multe această doamnă alături de gaşca lui Băsescu! Să îi fie ruşine!
Raspunde

scara Beu

Acum 11 ani

doamna sunteti minunata, o zana balaie, aveti toti dintii in gura impecabili, un zambet de gioconda, un trup mladios ..... maaaars fa sa nu te mai vad in viata asta !!!!!!
Raspunde

bes

Acum 11 ani

@Felicia: \"Sunteti un om politic de mare calitate ce a dus renumele Sibiului la inalte standarde.\" Da-o dracului de treaba, chiar asa am ajuns? Doamna Turcan, putem stii si noi care au fost cauzele respective? Obligativitatea cantarii imnului in scoli?Legea audiovizualului care sa va permita sa apareti la toate posturile radio TV? Din 42 de initiative legislative(la nivel de grup, ca nu ati fost creierul) avem asa: 12 respinse definitiv, 4 retrase de initiator, 1 retrimisa la comisie...si 3 ce au devenit legi. Mai aveti o singura intrebare facuta acum cateva zile(probabil in lupta ce o aveti cu ISJ). Despre ce cauze vorbim?
Raspunde

Parlamentarul tupeului

Acum 11 ani

Tupeul e cea mai buna arma electorala. Iar dupa ce-am vazut in campania din 2008 din partea Turcanei, credeam ca nu se poate mai mult. M-am inselat. E mai buna decat credeam! Nu clipeste decat atunci cand stranuta.
Raspunde

Edi

Acum 11 ani

Sunt multe probleme si oameni cinici,insa din pounctul meu de vedere dumneavostra ati fost mereu un EXEMPLU DE OM POLITIC REALIST,DEVOTAT si BINE INTENTIONAT...Felicitari pentru tot ce ati facut,cei ce au ochi vor vedea beneficiile si va vor sustine intotdeauna.Succes!
Raspunde

vasile

Acum 11 ani

Ar trebui sa va fie rusine doamna pentru ca nici macar nu stiti unde este colegiul dumneavoastra, altfel cred ca va vedeam si noi in ultimii patru ani de mandat. VOTATI PARTIDUL ECOLOGIST ROMAN
Raspunde

un alegator

Acum 11 ani

La individa asta nu mai vorbim de tupeu.. ci de nesimtire....bai oameni asta e mai rau decat Udrea ....ma tot mir unde incape in capsorul ei ingust atata ...prostie....Sa mearga la Moldova ei sa o voteze aia..noi avem ce alege: un sibian pt sibieni!!
Raspunde

scara beu

Acum 11 ani

eu simt ca innebunesc, sunt unii care scriu ca ii multumesc distinsei doamne pentru tot ce a facut ca si parlamentar pentru ei. inteleg ca sunt lucruri facute iar oamenii au simtit direct un beneficu si este meritul dnei. va rog, spuneti-mi si mie un lucru facut de duduia asta si promit ca o sa o votez. promit. deci astept un lucru facut de turcan si doar de turcan pentru sibiu. doamna turcan, poate imi raspundeti chiar dvs. pa mult
Raspunde

ULTIMA PAGINA A BROSURII ELECTORALE RALUCA TURCAN

Acum 11 ani

O fotografie de familie. Ok. Zapada, munta. Ok. Costumatii O\'NEEIL . Cel putin 2000 euro / bucata. Indexarea pensiilor.... baliverne pentru
Raspunde

Dana

Acum 11 ani

Eu cred ca meritati un nou mandat. Va urez succes!
Raspunde

STEFAN Lucian

Acum 11 ani

Urla unul adineauri de impartit cizme .... postacei PDL mergeti la imparit inimioare si canute - E prea de tot - se vad 20 comntarii total deplasate si totalmente impotriva curentului - Cum sa incerci cu nerusinare sa furi directia reala a lucrurilor prin cateva comantarii de pe acelasi Ip? Si doar pentru asta ar trebui lasata la vatra cucoana !
Raspunde

Maria

Acum 11 ani

Stimata doamna, vorbiti frumos, dar ati uitat cam repede ca PDL-ul s-a comportat ca un dusman al romanilor atit timp cit a fost la guvernare. Aveti un tupeu formidabil sa afirmati ca pensiile trebuie indexate. Ati uitat cine au ciuntit pensiile? Aveati aceeasi propunere daca erati mai departe la putere? Parca dupa parerea d-nului Boc si a PDL-ului Romania a iesit din criza. Cu buna stiinta si din pacate fara sa va faceti reprosuri ati dus in eroare poporul roman cind toata lumea stia, sau cel puti noi cei ce traim de mult in vest, ca nu numai Romania ci si celelalte tari europene ca si SUA fac eforturi imense sa depaseasca criza finaciara si se straduiesc sa evite urmatoarea faza de criza. Dar nu e de mirare. Tipic tuturor politicienilor. Vorbim orice numai sa obtinem voturi.
Raspunde

[email protected]

Acum 11 ani

Bagu-te-n p...a m...i de moldoveancă curviştină! Toţi sibienii care s-au săturat de prezenţa acestei târâturi ordinare în mass-media sibiană pot să-i trimită mail-uri la adresa menţionată mai sus.
Raspunde

@secatura hortysta cu IP 5.15.64.96

Acum 11 ani

Ce destept esti tu prostu\' dracului ! Cauti fix de Ziua Romaniei prilej de injuraturi , nu conteaza la adresa cui sau daca sunt sau nu meritate de persoana in cauza! In kizda ma-tii de distrus, scrie-i tu si toti boanghenii nefu din familia ta de negri in cerul gurii. La c a c a t fuga mars, cioara vagaboanda.
Raspunde

hopaaaaaaaaaaaaa

Acum 11 ani

ha haaaaaaaaaa............tot mandatul si inate de el ai stat sub masa la stolojan.................stie impotentul pe care l numesti sotz?
Raspunde

ben

Acum 11 ani

ti-am pregatit terenul de aterizare,PARASUTA!!!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus