Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Gheorghe Roman, ex-PDL, actual PSD: Votez impotriva migratiei politice

Deputatul PSD Gheorghe Roman, cal care a lăsat în urmă cu şapte luni PDL, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că va vota pentru interzicerea migraţiei politice. Asta după ce colegul său, deputatul PSD Gheorghe Frăticiu a anunţat că el îşi doreşte o lege în acest sens. ”Da. Categoric da (voi vota o lege care să interzică migraţia politică - n.r.)”, a anunţat Gheorghe Roman, citat de Agerpres. La prima sa conferinţă de presă ca deputat, Gheorghe Frăticiu şi-a exprimat speranţa, că parlamentarii vor reuşi să adopte ”şi acea lege a migraţiei politice care să acţioneze şi la nivel de Parlament, nu doar la nivelul aleşilor locali, astfel cât de cât, încrederea în parlamentari să capete o altă valoare”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 230

Comentarii

7 comentarii

SB

Acum 11 ani

Tupeu de borfas (USL).
Raspunde

Radu

Acum 11 ani

Fost PDL.Atunci era imaculat?
Raspunde

hi, hi

Acum 11 ani

Cata ipocrizie pe piticul porno! Nu ti-e rusine ba traseistule?
Raspunde

liu

Acum 11 ani

tipic romaneste , caragiale nu alta
Raspunde

cristi

Acum 11 ani

Ma bucur pentru d-l Fraticiu ca a reusit . Sper sa reusiti sa promovati acesta lege.
Raspunde

Cetateanul turmentat

Acum 11 ani

Pai domle\', daca toti sunt FSN, care migratie politica?
Raspunde

FONDURI NERAMBURSABILE UE

Acum 11 ani

2013 este anul in care Fondurile NERAMBURSABILE Europene se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene ! Detalii pe site-ul:wwwfondurieuropenenerambursabile.ro
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus