Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Batuti in propria casa de prietenii de pahar

Un bărbat din Velț și concubina sa au fost bătuți în propria casă de doi prieteni de pahar ai bărbatului.

În noaptea de 13 spre 14 decembrie, C. Otilia, din localitatea Velț, a sunat la Postul de Poliţie Bazna reclamând faptul că ea, împreună cu concubinul său, au fost victimele unei agresiuni. În fapt, concubinul femeii - B. Mihai - a consumat băuturi alcoolice împreună cu B. Gheorghe şi B. Ştefan, iar ulterior între aceştia a izbucnit un conflict. „B. Gheorghe şi B. Ştefan au profitat de starea avansată de ebrietate a victimei B. Mihai, agresându-l fizic”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Femeia care a sunat la Poliție a încercat să intervină pentru a aplana conflictul, însă a fost agresată de către cei doi bărbaţi. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

„Cercetările au fost preluate de poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brateiu fiind identificaţi cei doi agresori, urmând ca în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale acordate victimelor să fie stabilită încadrarea juridică a faptei”, transmit anchetatorii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 220

Comentarii

1 comentarii

valcean

Acum 11 ani

tipic sibian, parfum de transilvania.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus