Miercuri,
27.10.2021
Cer Senin
Acum
3°C

"O noapte furtunoasa" la "Radu Stanca"

Regizorul Puiu Şerban reuşesşte să dea o notă cu influenţe moderne, unui spectacol dupa Caragiale. Cu toate acestea, după ce intri în sală, şi cortina se ridică, eşti deja în lumea satirică şi cu uşoare ironii a moftangiilor de altădată.

„O noapte furtunoasă” a lui Puiu Şerban reuşeşte să-l apropie pe spectator, de melanjul dintre epoca lui Caragiale şi actualitatea cotidiană. Personajele sunt aceleaşi, poate doar un pic mai realiste şi mai conştiente de trendul cafenelelor şi al restaurantelor.

”Spectatorule, ai să te regăseşti poate printre personajele lui Caragiale, dar în acelaşi timp o să le revezi pe Veta şi Ziţa în gâlceava de toata ziua”, spun organizatorii.

Din distribuție fac parte Dan Glasu, Viorel Rata, Florin Cosulet, Pali Vecsei, Catalin Patru, Codruta Vasiu/Ioana Blaga Frunzescu și Diana Fufezan.

Spectacolul va avea loc sâmbătă, 2 februarie, de la ora 19:00, la Teatrul ”Radu Stanca”. Prețul unui bilet este de 10 lei sau 5 lei cu reducere.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus