Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Mihai Neamtu il cauta pe "Steve Jobs al politicii" la Sibiu

Preşedintele partidului Noua Republică, Mihail Neamţu, a anunţat, sâmbătă, înainte de prima Adunare Naţională din acest an a partidului, de la Sibiu, că el personal nu va candida anul viitor, pentru funcţia de preşedinte al României, dar va căuta "un Steve Jobs al politicii româneşti" pentru această funcţie. "Noi îl căutăm pe Steve Jobs al politicii româneşti pentru funcţia de preşedinte al României. Noua Republică ia în calcul propulsarea unui candidat propriu, dar el trebuie să vină din societate românească. (...) Eu nu mă văd un Steve Jobs, mă văd un mijlocitor. Căutăm acest om să ne reprezinte în afara tuturor partidelor deja existente", a spus Mihail Neamţu, citat de Agerpres. 

Acesta a mai declarat că, la Sibiu, sâmbătă, va discuta cu cei peste o sută de reprezentanţi ai celor 30 de filiale judeţene ale partidului, despre candidaţii la europarlamentare, dar şi despre afilierea la Alianţa conservatorilor şi reformiştilor europeni. 
Partidul Noua Republică doreşte să aibă o listă proprie de 31 de candidaţi "foarte bine aleşi, pe sprânceană", la alegerile europarlamentare de anul viitor şi o listă proprie de candidaţi la localele şi parlamentarele din 2016.  "Noi suntem singurul partid al cetăţenilor.(...) Astăzi noi facem istorie. Este pentru prima dată când România asistă la naşterea unui partid născut, iar nu făcut şi mai ales, nu contrafăcut.(...)Noi suntem un partid autentic de dreapta", a adăugat Mihail Neamţu. 
Cei mai importanţi membri ai Noii Republici s-au reunit sâmbătă şi duminică la Sibiu, unde discută printre altele şi de organizarea, în 7 septembrie, a unui congres extraordinar al partidului. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

raducu

Acum 11 ani

intr-adevar asta e Giumbix. de tot rasul nea Scaiete asta. Cauta-l frate pe Steve Jobs printre ciobanii din Marginime. esti si foarte antipatic. ai o fata care cere pumni. cred ca ti s-a mai zis. no hai servus
Raspunde

NO HAI CEAU BAU

Acum 11 ani

CAUTATE MAI BAIATULE IN ALTA PARTE PE ACOLO PE UNDE TE STERGI SI AI SA VEZI CAT DE PALID ESTI IN POLITICA voi fosti ARD nu aveti nici o sansa ati fost deja pozati si aveti locul la rect-ogradare Mai bine ati incerca sa lucrati pe undeva sa va castigati painea onest nu prin vorbe mincinoase
Raspunde

Odin

Acum 11 ani

Asa arata intrarea in politica a micilor pedelaci rebranduiti.
Raspunde

STEFAN Lucian

Acum 11 ani

Mai tineti minte Alba ca Zapada, partidul imaculat al lui Baasescu ce urma a fi condus de Udrea, - pai proiectul pare a se fi impartit in mai multe partide pitice - Gen Noua Republica , viitorul Pdl - poate mai face si MRU vreunul - Astefel oamenii din PDL original au reusit sa imparta o alba ca zapada in mai multi pitici mici ! Ciudat mod de a recicla o poveste de adormit copii !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus