Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

653 de posturi vacante oferite la "Bursa generala a locurilor de munca"

Vineri, 19 aprilie a avut loc la Sibiu şi la Mediaş „Bursa generală a locurilor de muncă”, organizată de AJOFM Sibiu. 43 de agenţi economici din judeţ au pus la dispoziţia celor peste o mie de sibieni prezenţi, 653 de posturi vacante.

„Dintre persoanele intervievate 495 au fost selectate în vederea încadrării - 320 la Sibiu şi 175 la Mediaş, în meserii precum lucrător comercial, casier, operator calculator, agent de securitate, agent de asigurări, instalator, femeie de serviciu, proiectant inginer mecanic, inginer calitate, asistent relaţii publice şi comunicare, şef magazin, cameristă, ospătar, bucătar, brutar, cofetar, dulgher, zugrav, faianţar, electrician, mecanic de întreţinere, inginer constructor, secretară, funcţionar administrativ, muncitor necalificat şi altele, urmând a ocupa un loc de muncă după susţinerea unui interviu sau a unei probe de lucru la sediul angajatorului. Pe lângă oferirea de locuri de muncă, bursa a avut ca scop şi familiarizarea persoanelor cu tehnicile de prezentare la interviul de angajare şi cu modalităţile de căutare a unui loc de muncă, precum şi determinarea angajatorilor de a-i angaja”, a spus Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Dana Radu

Vizualizari: 168

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

J

Acum 10 ani

O mare minciuna cand am ajuns acolo pe la 10:30 majoriattea angajatorilor nici nu venise iar la 12 a fost gata.
Raspunde

pt.J

Acum 10 ani

Si postul de asistent relatii publice si comunicare era ocupat;de cineva care stia sa scrie.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus