Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Judetul Sibiu participa la sarbatoarea satului romanesc de la Cluj-Napoca

Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu va participa la a III-a ediţie a manifestării dedicată moştenirii culturale a satului – „Ziua satului românesc”, care va avea loc în perioada 10 – 12 mai, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca.

„Asociaţia va promova satele din judeţul Sibiu ca loc de descoperire şi recreere, precum şi oferta turistică pentru sezonul de vară. În mod special, se va prezenta publicului clujean agenda culturală din zona rurală, derulată sub egida Zilelor culturale ale judeţului Sibiu, alături de propuneri de experienţe memorabile de-a lungul celor cinci itinerarii culturale. La standul Sibiului, vizitatorii vor putea admira şi deprinde arta picturii pe sticlă, pe cea a ţesutului la război şi a cusutului de costume tradiţionale alături de meşteşugari din Ţara Oltului”, spun organizatorii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus