Duminică,
19.05.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Cum se goleste tunelul de autostrada| Galerie foto

Unul din șoferii care lucrează pe basculantele de pe șantierul autostrăzii Orăștie  - Sibiu publică aproape constant pe internet fotografii cu mersul lucrărilor la tronsonul de autostradă ce ar urma să facă legătura între Sibiu și nodul rutier de la Săliște. Adrian, după cum se recomandă șoferul, a publicat recent și o serie de fotografii de la ceea ce urmează a fi primul tunel de autostradă din România, cel din dealul Săcelului. Această lucrare a fost realizată după metoda cut&cover: mai întâi au fost forați și turnați pereții laterali, mai apoi stâlpii mediani, după care a fost turnată și placa ce reprezintă plafonul tunelului. În prezent se lucrează la scoaterea pământului din viitorul tunel, ce va face legătura între două viaducte.
Pagina cu fotografii a șoferului Adrian poate fi găsită aici, fiind descoperită de membrii forum.peundemerg.ro.
Tronsonul de autostradă între Sibiu și Săliște va fi deschis circulației în decembrie 2013, potrivit promisiunilor constructorilor Euroconstruct Trading 98 – Astaldi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 475

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

BRRRRRRRR

Acum 10 ani

sigur o sa fie deschis in decembrie 2013 tzinand cont k astazi este 12.06.2011...ha ha ce naivi
Raspunde

eu

Acum 10 ani

cel putin la noi se lucreaza...incet dar sigur.voi inca va prindeti urechiile in hartii.
Raspunde

emil

Acum 10 ani

foarte fain
Raspunde

cititor

Acum 10 ani

Aveţi acceptul lui adirt69_70 ptr. a posta imaginile sale?
Raspunde

x

Acum 10 ani

ce este pe net...sa fie sanatos si sa ne mai faca poze
Raspunde

@x

Acum 10 ani

Ce este pe net, chiar si accessibil public este inca proprietatea autorului. Fara acord nu poti reproduce, modifica, folosi, etc. Doar daca autorul le ofera in domeniul public, creative commons sau alta licenta ce permite cele de mai sus fara acord.
Raspunde

autostrada

Acum 10 ani

asta trebuia s-a fie gata de 8- 9 ani daca nu era nastase 9 case si una la jilava voi totii indiferent cum vati numi trebuie s-a faceti perechi la celulele de la penetenciarele tari ati furat si luat spagi de 4-5 generati vor plati hotiile voastre as face si eu 8 luni de pripon si s-a ramin numai cu 10 la suta din averea lui nepotu matusi tamara verificatile averile nu mergeti la amarasteni de tarani cu biblia si catusele in mina josnicilor sunteti penibili
Raspunde

@188.27.157.173

Acum 10 ani

Daca autorul nu specifica explicit copyright-ul acestea sunt publice si accesibile oricui. Doar firma pentru care lucreaza se poate sesiza si autorul sa fie luat la intrebari, dar aici intervine faptul ca lucrarea este de natura publica nicidecum un produs a carui productie sa ramana confidentiala. Parerea mea.
Raspunde

@8

Acum 10 ani

Ai dreptate.
Raspunde

Georg

Acum 10 ani

Un bun canal pentru toata viitura de pe dealurile dimprejur.O sa vedeti primavara ( cu apa din topitura si ploi) ca trebuie sa schimbati titlul: CUM SE UMPLE TUNELUL DE AUTOSTRADA. In caz ca rezista oarecum la curgerea dealurilor la vale..
Raspunde

adrian

Acum 10 ani

x multumesc de urare .Georg lasa pesimismul deoparte ca sunt destui ca tine din cauza voastra merge tara asta asa rau
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus