Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Cindrea, de ziua lui: ”s-a nascut in vremuri grele si a reusit sa faca o lume mai buna”

Președintele CJ Sibiu, Ioan Cindrea, a lansat un mesaj pentru cei care, asemeni lui, își sărbătoresc ziua numelui cu ocazia sărbătoririi Sfântului Ioan Botezătorul. ”S-a născut în vremuri grele şi a reuşit prin credinţa şi strădania lui sufletească să facă o lume mai bună! Sfântul Ioan Botezătorul este cel pe care îl cinstim an de an pe 7 ianuarie, într-o sfântă zi binecuvântată de Dumnezeu, care încheie astfel sărbătorile de iarnă începute pe 6 decembrie. Crescut şi trăit în rugăciune şi pustietate, Sfântul Ioan Botezătorul este cel care l-a botezat pe Mântuitorul nostru Hristos în apa Iordanului. A rămas astfel în scripturi ca un propovăduitor de seamă al creştinismului, caracterizat prin curajul său de a învinge mândria şi prejudecata”, scrie Cindrea în mesajul său. El îndeamnă oamenii la veselie cu ocazia acestei zile. ”Se spune din bătrâni că ziua de Sfântul Ion este una de bucurie, iar cine nu se veselește şi o tratează ca atare va fi trist tot timpul anului!”, mai arată Cindrea, care urează ”La mulți ani!” tuturor celor sărbătoriți cu această ocazie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus