Joi,
27.01.2022
Innorat
Acum
1°C

Scoala de iarna la ULBS, in parteneriat cu Polisano

Școala de iarnă “Un specialist de excepție în imagistică medicală sau cardiologie intervențională“, organizată de Clinica Polisano în colaborare cu Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, va debuta pe 17 februarie 2014.

15 studenți vor avea oportunitatea de a lucra alături de cadre didactice și cercetători în domeniul imagisticii medicale și cardiologiei intervenționale pe parcursul unei săptămâni de pregătire la Sibiu.

”Scopul programului este de a atrage studenți talentați din universitățile românești, asigurând o pregătire la înalt nivel pentru cei interesați de domeniul imagisticii medicale. Programul va începe în 17 februarie 2014 și se va derula pe perioada unei săptămâni, până în 23 februarie 2014. Studenții participanți vor beneficia de cazare și masă și de condiții optime pentru desfășurarea cursurilor și a lucrărilor practice”, au anunțat reprezentanții universității sibiene.

Școala de iarnă “Un specialist de excepție în imagistică medicală sau cardiologie intervențională“ se adresează studenților de medicină din anii V-VI din întreaga țară, care vor beneficia de îndrumarea unor specialiști precum prof. univ. dr. Cosmin Mihalache, conf. univ. dr. Adrian Șanta și șef lucrări dr. Nicolae Florescu.

Înscrierea se face în perioada 27-31 ianuarie, completând formularele disponibile pe site-ul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu. Selecția se va face în funcție de situația școlară a studentului, scrisoarea de intenție realizată de acesta și de o recomandare scrisă din partea coordonatorului de an.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus