Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Noul sediu al Tribunalului va duce la ridicari de masini. Johannis: ”eu ce sa le fac?”

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, s-a arătat deranjat de faptul că planul de mutare a sediului Tribunalului și Judecătoriei Sibiu a fost întocmit fără consultarea autorităților municipale. Relocarea activității judecătorești va crea probleme cu locurile de parcare, apreciază primarul. ”Probabil își vor da seama că este o problemă acolo când le ridic mașinile. Ce să fac? Dacă nu judecă până acolo încât să vină la o consultare cu Primăria, eu ce să le fac?”, a declarat Johannis. El arată că, în cele din urmă, de suferit vor avea tot sibienii de rând. ”Nu ale judecătorilor sau procurorilor vor fi ridicate: ei au acolo, în spate, locuri de parcare pentru angajați. Cei supărați vor fi oamenii, care au treabă la Judecătorie, la Tribunal, se grăbesc, își parchează mașinile, probabil, în locuri nepermise, la aceștia m-am referit. Pentru mine, toată treaba asta are un iz de mutare heirupistă – pesedistă. Un pic, așa. Poate mă înșel”, a mai apreciat primarul.
De la mijlocul lunii iunie, autoritățile judecătorești speră să reușească mutarea activității Tribunalului și Judecătorie în clădirea de pe Calea Dumbrăvii unde funcționa Centrul pentru limbi străine, în vecinătatea sediului Procuraturii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

13 comentarii

Cetățean

Acum 9 ani

De ce nu prezintă Turnul Sfatului adevărata poveste din spatele acestei mutări? În plus, citind, observ că în conformitate cu relatarea de pe acest site, singurul chiriaș al clădirii a fost Centrul pentru limbi străine... De ce nu specificați nimic legat de Crucea Roșie Română, filiala Sibiu care funcționa la parterul acelei clădiri? Singura organizație umanitară, complet independentă din Sibiu, membră a federației internaționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie... România membră din 1873, a semnat tratatul de la Geneva și a beneficiat de imunitatea oferită voluntarilor Crucii Roșii pe timp de război pentru a își trata răniții... voluntari care în ziua de azi ajută zeci de oameni defavorizați (nu prefăcuți cu certificate false) și de vârstnici singuri... Acea Cruce Roșie care a fost aruncată din sediul \"cel nou\" peste noapte, practic executată silit: \"De mâine strangeți tot, la revedere!\" Pe cine poate da o organizație neutră la nivel internațional în judecată pentru așa ceva? Tribunalul politic din Sibiu? Curtea Supremă de Casație și Justiție PSD Română? Nu vreau să critic, dar felul în care CR a fost alungată este umilitor. Repet nu faptul că a fost evacuată, ci felul în care s-a procedat, precum și mușamalizare evenimentului.
Raspunde

Iscoditorul

Acum 9 ani

Stiti cum functioneaza ridicatul masinilor? Mai nou exista doi tampiti cu fete anencefalice ce stau la panda si dragi oameni buni asa sunteti turnati. Au aparat foto pt a obiectiva locatia masinii. nu cred ca este legal asa ca incercati si varianta asta in contestarea ridicarii masinii.
Raspunde

mircea

Acum 9 ani

ridica masinisi inainte de ora 7 parca parcarea nu este cu plata intreorele 19-7 dece leridicainainte de 7 magari nu face plangere nimeni in cazul acestor nesimtiti
Raspunde

cipici

Acum 9 ani

Iscoditorul: nu conteaza cum au aia 2 tampiti fetele. Singurul lucru care conteaza e ca masina e parcata ilegal si atunci (indiferent de cine face poza), masina e ridicata. Esti de acord ca cine incalca o regula trebuie sa fie sanctionat?
Raspunde

cipici

Acum 9 ani

Nu sunt de acord cu plimbatul masinii pana la mama naibi pe la cimitir, as prefera varianta cu proces verbal pus in parbriz+trimis acasa prin posta. In actuala legislatie, orice smecher (fiu, fin, nepot sau amanta a \"cuiva\") poate contesta procesul verbal si nu mai plateste nimic; decat sa scape asa astia cu contestatiile mai bine e sa aiba un discomfort si sa se plimbe un pic cu taxiul ca sa isi recupereze masina. Astfel, daca iti lasi aiurea masina ti-o ridica si degeaba esti smecher, tot trebuie sa mergi pana la cimitir sa o iei inapoi. E IGIENIC!
Raspunde

platitor de taxe

Acum 9 ani

Sunt de acord cu ridicatul masinilor parcate aiurea dar sa fie valabila pentru toata lumea regula.Smecherii sunt pe lista \"astea nu \". Aceleasi masini sunt parcate ilegal si neridicate.
Raspunde

iscoditorul

Acum 9 ani

pai da nu vorbim de necesitatea ridicarii unei masini ce incurca desfasurarea traficului si parcata intr-un loc nesemnalizat. vorbim de ideea de situatie in care esti identificat ca nelegiuit de persoane fara insemne si acte de identificare in structura institutiei ridicatorilor de masini. probabil persoane ce primesc cota parte pentru cotcareala legala. oricum frecvent observ ridicarea masinilor dintr-un loc unde nu incurca traficul nu sunt pe carosabil si nu sunt semne ce indica parcaj interzis. discutia poate merge la nesfarsit. solutia cred ca ar fi parcari judicios desenate pt locuitori, parcari amenajate in puncte aglomerate si cum spunea colegul din topicu de mai sus , nu orice situatie ar trebui rezolvata cu ridicarea fiindca nu toate masinile incurca buna desfasurare a traficului. poate blocaj roata sau amenda parbriz ar avea acelasi efect corectiv.
Raspunde

SB

Acum 9 ani

Cand se achizitioneaza masina cu nr.3 ... pentru ridicat masini? Nu de alta, dar sunt inca foarte multi smecheri care parcheaza unde vor muschii lor!
Raspunde

cetatean responsabil

Acum 9 ani

s-a invatam s-a fim disciplinati s-a respectam normele de convetuire sociala ,nu carari prin parcuri si deteriorari despati verzi +banci rupte si gunoiul aruncat linga butoaiele pe care le -au montat primaria co cosurile de gunoi au fost vandalizate de si avem politie locala platita de noi astia cetateni de sibiu si atunci va fi o normalitate ce s-a faca ,johannis ,inainte de revolutie erau vreo 5000 de masini acum sunt vreo 150 000 ,daca nu sa-r aplica reguli am avea un trafic imposibil cineva trebuie s-a mai si gindeasca , s-au nu vedeti ca fiecare familie din sibiu are cite 2-3 masini la poarta facet o aritmetica simpla si s-a vedeti cit va iasa ,respectati legea si numai faceti comentari hazli
Raspunde

@cetatean responsabil

Acum 9 ani

s-a (sa)invatam s-a(sa) fim disciplinati s-a(sa) respectam normele de convetuire sociala ,nu carari prin parcuri si deteriorari despati (de spatii)verzi +banci rupte si gunoiul aruncat linga(langa) butoaiele pe care le -au (pe asta era s-o nimeresti, le-a))montat primaria co (???)cosurile de gunoi au fost vandalizate de si(desi) avem politie locala platita de noi astia (???)cetateni de sibiu si atunci va fi o normalitate ce s-a(sa) faca ,johannis ,inainte de revolutie erau vreo 5000 de masini acum sunt vreo 150 000 ,daca nu sa-r (s-ar) aplica reguli am avea un trafic imposibil cineva trebuie s-a (sa)mai si gindeasca , s-au (sau)nu vedeti ca fiecare familie din sibiu are cite (cate)2-3 masini la poarta facet (faceti)o aritmetica simpla si s-a (sa)vedeti cit (cat)va iasa ,respectati legea si numai faceti comentari (comentarii)hazli(hazlii) Despre semnele de punctuatie nici nu vreau sa mai vorbesc... Cred ca e tare mandru primarul ca are asemenea sustinatori... Mars la scoala, analfabetule si pana inveti sa scrii, scuteste-ne de opiniile tale!
Raspunde

@10.

Acum 9 ani

Ie-te frate! O aparut profu de romana pe forum.
Raspunde

@10

Acum 9 ani

dom profesor.... ati gresit amandoi sau ati omis dvs. referitor la \"convetuire\", care nu exista in limba romana.... convietuire este forma corecta.
Raspunde

Ovidiu

Acum 9 ani

parcarea de la Transilvania ce are? e prea departe sau domnul Johannis nu stie de aceasta parcare, stie doar ca trebuie ridicate masinile parcate neregulamentar. De fapt stie TOT si face TOT.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus