Duminică,
02.10.2022
Parțial Noros
Acum
16°C

Se inmultesc constructiile in Sibiu. Directorul OCPI: A crescut foarte mult volumul de munca

Conducerea Oficiului pentru Cadastru și Publicitate Imobiliară Sibiu spune că se confruntă cu o creștere semnificativă a volumului de muncă în acest an, iar sectorul imobiliar aduce instituției o parte importantă a numărului de cereri.

”Înregistrăm creșteri semnificative în ceea ce privește actele notariale și contractele de vânzare-cumpărare. Urmează, din acest punct de vedere, moștenirile. Și sectorul construcțiilor noi ocupă un loc foarte important. Este cert că se construiește mai mult decât acum doi ani în Sibiu”, a declarat Puiu Fesan, directorul OCPI Sibiu.

Din punct e vedere al numărului de cereri înregistrate zilnic, raportat la numărul de angajați, Oficiul pentru Cadastru Sibiu ocupă printre primele locuri din țară. ”Am făcut o analiză din care am constatat că pe fiecare registrator de carte funciară și pe fiecare asistent intră un număr de aproximativ 46 de cereri pe zi”, a mai spus Puiu Fesan.

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Gruia

Acum 7 ani

O sa ne trezim in toate parcelele mai mari de 500mp cu blocuri de 10 etaje indiferent ce este in jurul lor sau de ce scrie in proiect. E foame mare de bani.
Raspunde

dimbu

Acum 7 ani

Io ma asteptam sa se faca blocuri de 100 de etaje, am crezut ca am depasit perioada comunista cu blocuri de 10 etaje.
Raspunde

marginean

Acum 7 ani

vanzarea aceluiasi imobil de 3 ori pe an pentru specula nu inseamna ca se \"inmultesc\"constructiile.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus