Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Sibienii de la ACS Alma pleaca la Steaua, ȋn pregatire. O saptamana la cel mai titrat club de fotbal din Romania

Doi antrenori și cinci jucători de la Școala de Fotbal ACS Alma Sibiu au ocazia, ȋn această săptămână, să observe ȋndeaproape metodele de pregătire practicate de Şcoala de Fotbal a celui mai titrat club de fotbal din România, FC Steaua București.

La invitația clubului bucureștean. puștii de la grupa 2001 ai clubului sibian au la dispoziție cinci zile ȋn care pot să-și arate calitățile fotbalistice. Aceștia se vor antrena și vor juca meciuri de pregătire sub ȋndrumarea staff-ului tehnic al Școlii de Fotbal FC Steaua București, condus de către Adrian Bumbescu, unul dintre jucătorii "Generației de Aur" a naționalei României și câștigător al Cupei Campionilor ȋn 1986 cu FC Steaua București.

Alături de antrenorii Iulian Merintean și Sergiu Haidău, la săptămâna de pregătire au fost selectați juniorii Teodor Coman, Adrian Șulea, Iacob Sebastian, Claudiu Giura și Alexandru Ban.

"Când au aflat vestea, copiii au fost foarte surprinși și, ȋn același timp, entuziasmați de ideea că se vor pregăti la cel mai titrat club din România. Fiecare dintre cei cinci ȋși dorește mult să demonstreze că are valoare. Se pune asfel baza unei colaborări ȋntre FC Steaua București (Școala de Fotbal FC Steaua București) și Școala de Fotbal ACS ALMA Sibiu", susține Iulian Merintean, pentru Turnul Sfatului, unul dintre antrenorii jucătorilor.

"Toate costurile ce includ deplasarea, cazarea și masa sunt suportate de clubul nostru, care investește ȋn performanță, fără a percepe niciun fel de plată pentru serviciile sale, promovând și cerând jucăorilor doar talent, seriozitate și dăruire", mai precizează acesta.

Primul antrenament al puștilor, la București, va avea loc astăzi, ȋncepând cu ora 15:00. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

parinte

Acum 9 ani

am o intrebare....va inapoiat d-l Dragusin banii imprumutati? ca mie de ceva timp ma minte ca maine ca poimaine.....de mult am incercat sa iau legatura cu oficialii insa nu sunt \"intr o dispozitie buna\"....am inca copilul la club, o sa si ramana pt ca ii place si noua ca parinti la fel, suntem multumiti de evolutia lui insa am cateva nelamuriri...acest om a luat mii de lei sau mai mult ca sa joace la poker...oare nu afla nimeni cum putem sa ne vedem banii inapoi?eu am doar 800 de lei insa sunt ai mei nu ai lui...V.P.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus