Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Furt la școala de pe Spartacus. Hoții, prinși cu ajutorul camerelor de supraveghere

Furt la școala de pe Spartacus. Hoții, prinși cu ajutorul camerelor de supraveghere

Doi sibieni au cotrobăit în geanta unei femei, pe care proprietara o uitase în curtea școlii nr. 4, de pe strada Spartacus. Școala, cunoscută mai ales pentru că acolo votează, la fiecare tur de scrutin, familia Iohannis, este împânzită și de camere de supraveghere. Una dintre camere, îndreptată spre curtea școlii, a surprins exact cele câteva secunde în care trecătorii au văzut geanta și au luat dinăuntru doar ce le-a trebuit, respectiv banii și telefonul mobil.

Femeia și-a dat seama, după câteva minute, că își uitase geanta în curtea instituției, lângă tomberon. A găsit poșeta, însă dinăuntru dispăruseră bunurile de valoare, așa că proprietara a sunat imediat la Poliție. După ce au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere, polițiștii i-au găsit repede și pe hoți. Culmea, unul dintre infractori este o femeie de 63 de ani. "Poliţiştii sibieni, în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, au reuşit identificarea persoanelor bănuite de săvârşirea acestei fapte, precum şi recuperarea integrală a prejudiciului creat. Cei doi bănuiţi, un bărbat şi o femeie în vârstă de 35 şi 63 de ani, domiciliaţi în municipiului Sibiu, sunt cercetaţi de poliţiştii sibieni sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat", spune purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteș.

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu continuă cercetările, iar cei doi suspecți vor fi cercetați penal pentru furt calificat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

joseph

Acum 8 ani

N-au ajutat cu ceva si SPP-pistii de pe strada cealalta -Balea...aia care- pazesc locuinta lui herr iohannis werner klaus?
Raspunde

dw

Acum 8 ani

femria care a uitat geanta e de vina.
Raspunde

ionescu ciprian

Acum 8 ani

femeia care a uitat geanta e de vina , aia 2 doar au dat norocu peste ei,nu?
Raspunde

ionescu ciprian

Acum 8 ani

asta nu e furt calificat pentru numele lui dumnezeu...poate necalificat sau involuntar...!?propietara e de vina in acest caz, dânsa ar fi trebuit sa sune mai intai la dilibao si apoi la politie.politistii sunt incompetenti daca i cerceteaza sub aspectul savarsirii de furt calificat...CIPY
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus