Vineri,
19.04.2024
Cer Senin
Acum
1°C

124 de experți din 19 țări vin la Universitatea ”Lucian Blaga”

124 de experți din 19 țări vin la Universitatea ”Lucian Blaga”

În perioada 7 - 10 octombrie 2015 la Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu se va desfăşura a cincea ediţie a Conferinţei Internaţionale “Aquatic Biodiversity”.

Acest eveniment ştiinţific îşi propune creearea cadrului necesar pentru comunicarea celor mai noi rezultate ale cercetărilor în domeniul biodiversităţii acvatice – evaluare, monitorizare, conservare şi management, interrelaţii biodiversitate – habitate acvatice, interacţiuni trofice şi productivitate acvatică, reconstrucţie ecologică, metode de cercetare.

La conferinţă şi-au anunţat participarea 124 de specialişti din 19 ţări.

Programul conferinței și alte informații pot fi accesate la: http://stiinte.ulbsibiu.ro/aquatic_biodiversity_conference/

Evenimentul este organizat de Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Ştiinţe, Universitatea Karlsruhe (Germania), Universitatea Harran, Şanliurfa (Turkey), Rezervația Naturală Capo Pescara (Italia) şi ONG Ecotur Sibiu sub egida International Association for Danube Research, Comisiei pentru Oceanologie şi Limnologie a Academiei Române, Societăţii Române de Limnologie şi Societăţii Române de Ihtiologie, Societății de Ecologie din România.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus