Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Tânără lovită pe trecere, pe Dumbrăvii

Tânără lovită pe trecere, pe Dumbrăvii

O tânără de 27 de ani a fost lovită în timp ce traversa regulamentar strada, pe trecerea de pietoni de pe Calea Dumbrăvii, din dreptul CEC.

Tânăra a fost lovită de un Smart înmatriculat în județul Vâlcea, condus de un sibian în vârstă de 29 de ani.

Din primele evaluări, starea tinerei nu este gravă. Traficul în zonă se desfășoară pe ambele sensuri, dar îngreunat.

accident Calea Dumbravii trecere pietoni coloana

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

19 comentarii

Gruia

Acum 8 ani

S-a strecurat o mica greseala, corectabila: "trecerea de pitoni".
Raspunde

Turnul Sfatului

Acum 8 ani

Mulțumim pentru observație!
Raspunde

Dan

Acum 8 ani

Regulamentar trecea... Dar de asigurat s-a asigurat!? Vine iarna... Ar trebui o campanie de constientizare pentru pietoni! Ca prin Sibiu se trece pe trecere ca prin curtea blocului. Au impresia ca sunt la pe-o strada cumparata de ei, cand pun picioru pe trecere. Nici stanga nici dreapta nu se uita. (Doar e regulamentar si au prioritate)
Raspunde

vali.t.

Acum 8 ani

Ai si tu dreptate! In cazul unora chiar asa e, dar eu de multe ori am asteptat si foarte putini au oprit. Din atentia mea nu am fost calcata de cateva ori pe trecerile de pe dumbravii, cea de la hotel rin, cec si cea dupa statia de autobuz si astfel le-am salvat si lor permisele si cazierul. Multi soferi sunt inconstienti!
Raspunde

HP

Acum 8 ani

Lasati "trecerea de pitoni" ca e mult mai smecher. :)
Raspunde

dan-t

Acum 8 ani

Lasa ca politia sta la trecerile mascate de masini parate neregulamentar ca sa dea amenzi pentru neacordare de prioritate la pietoni. In loc sa amendeze orice masina parcata lanaga trecere, cele care pun in pericol pietonii care traverseaza. Pe astea libere nu le vede. Acolo se circula ca in jungla cu viteza dinspre Mihai vViteaza , cu viteza la vale, spre Milea.
Raspunde

Huffy

Acum 8 ani

Inca astept momentul in care o sa vad putina educatie facuta pietonilor care isi dau drumul ca ...... pe trecere. O tona de fiare nu se opreste in 5 cm nici macar la 20 km/h! Pentru cei care parcheaza langa trecerile pentru pietoni, exista o singura solutie: transformati in pietoni pentru 90 de zile!
Raspunde

Semafoare pentru pietoni cu temporizare?

Acum 8 ani

In zonele aglomerate ar trebui puse semafoare cu temporizare pt pietoni. Nu e normal sa opresti coloane de masini pentru fiecare pedestras. Combustibil, timp, poluare de toate felurile .. cam asta e pretul platit dar neasumat de nimeni pentru trecerile fara semaforizare. Pentru accidente.. pretul se imputa.. cel putin teoretic. Solutia e simpla, nu ft scumpa si nu cred ca pietonii au ceva de obiectat daca asteapta 1 minut.
Raspunde

Situatie: pe str. Alba Iulia trecerea Kaufland-Penny

Acum 8 ani

Ce bine sta politia la acea trecere de pietoni, langa statii de bus si 2 magazine. Au clienti garla. Pt ei e mai imp sa stea la panda si sa imparta amenzi decat intr-adevar sa protejeze pietonii printr-o restrictionare(semaforizare). Teoretic au dreptate, e reglementat, pietonii au prioritate dar de facto sunt partasi la mentinerea unei situatii dovedit periculoase. (e drept cu vina soferilor) dar incercam sa gasim vinovati sau sa gasim solutii? Rusinica politia romana pentru lipsa de interes in protejarea pietonilor.
Raspunde

SkyrimisHere

Acum 8 ani

Acolo sunt si pietonii habauci, s-a mutat trecerea de la Penny spre Select, dar tot pe cea veche trec... Era zilele trecute sa il iau pe un nenea pe capota, ca lui i se parea cuvenit sa treaca....
Raspunde

sofer

Acum 8 ani

Pietonul traversa regulamentar pe TRECEREA DE PIETONI, iar soferul nu i-o acordat prioritate. Restul este can-can. V-as lasa fara permis pe viata pe toti cei de mai sus. Numai in Estul Europei si la noi se calca si omoara pietoni pe trecere, iar vinovati pentru asta sunt numai soferii. Animalelor!
Raspunde

N-ai lasa fara permis pe viata pe toti de mai sus?

Acum 8 ani

pentru niste opinii ? Curioasa abordare :).. daca nu hilara. P.S "Numai in Estul Europei si la noi" :)? Noi cei din vest vrei sa zici? Esti simpatic soferule. Ticnit da simpatic.
Raspunde

alunelu

Acum 8 ani

Traversarea pe trecerea de pietoni nu e sinonima cu traversare regulamentara! Mai trebuie indepllinite cateva conditii: - traversarea se face perpendicular pe axa drumului - traversarea se face numai dupa ce s-au asigurat ca o pot face fara pericol pentru ei si pentru ceilalti participanti la trafic Deci nu orice bizon care se arunca cu capul inainte pe trecere traverseaza regulamentar!
Raspunde

sofer

Acum 8 ani

Lasa bre legea scrisa. Daca toti soferii am avea minima decenta sa reducem viteza inainte de trecere si sa oprim de cate ori un pieton se afla in dreptul ei cu intentia de a trece, am reduce complet aceste evenimente. Pietoni pot fi copii, educati sau nu de parinti cum sa traverseze corect, dar eu ca sofer nu am nici o scuza daca il lovesc pe trecere. Fie ca ii mai naiv si alearga. In Vest este inadmisibil iar noi inca traim dupa niste reguli proaste, de ev mediu. In toata experienta mea de sofer eu nu am intalnit pietoni care sa alerge bezmetic pe trecere, in schimb am vazut pietoni care "imbatraneau" asteptand ca un sofer sa le acorde prioritate.
Raspunde

CALIN

Acum 8 ani

Unde ti-ai luat carnetul? La Pitesti?! O masina care se apropie de trecerea de pietoni trebuie sa incetineasca. Daca pe margine este un pieton care intentioneaza sa traverseze trebuie sa incetineasca pana la limita evitarii oricarui pericol si sa opreasca (foarte usor o va face) cand pietonul se angajeaza in traversare. Dar eu vad zi de zi zeci de soferi sibieni care nu acorda prioritatea pietonilor... si multi isi pierd temporar astfel carnetele!
Raspunde

Adriana

Acum 8 ani

Mi se pare ca șoferii s-au cam învațăt sa dea vina pe pietoni, exact săptămână trecută am traversat regulamentar, Eram pe la mijlocul trecerii de pietoni cand o duduie ne a vazut pe trecere și În loc sa oprească a accelerat noroc ca ne am tras inapoi, era aceiași trecere de pietoni pe care a fost lovita domnisoara, și am mai pățit dinastea, mi se pare ca șoferii se cam grăbesc, încalcă regulile și Cand e vorba de penalizari, da, dar pietonul e de vina.
Raspunde

Semafoare !!!

Acum 8 ani

Oare cati pietoni loviti pe trecere mai trebuie sa avem pana se pun semafoare la pietoni??????!!!!!???? Trebuie semafoare atat ptr protejarea pietonilor dar si ptr a reduce traficul.
Raspunde

Ion

Acum 8 ani

Cum au facut campania cu "traverseaza (boule) pe langa bicicleta) pe trecere...ar putea sa mai puna niste semne cu "asigura-te inainte sa traversezi "(vita) . Ca e iarna si e mazga si polei si nu te mai opresti cand vrei. Sau sa investeasca si primaria in niste semafoare ca tace stiu sa incaseze
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus