Marţi,
07.12.2021
Light Intensity Drizzle
Acum
0°C

 Voluntarii Crucii Roșii Sibiu și un preot au oferit articole de igienă copiilor din Turnișor

 Voluntarii Crucii Roșii Sibiu și un preot au oferit articole de igienă copiilor din Turnișor

Tinerii voluntari de la Crucea Roșie Sibiu împreună cu preotul Ciprian Creangă, care slujește la o biserică din Turnișor, au mers la familiile nevoiașe din cartier și au donat copiilor articole de igienă.

voluntarii - Zavoi

”Voluntarii Crucii Roșii Sibiu au fost prezenți azi la o acțiune umanitară alături de părintele Ciprian Creangă, Parohul Bisercii Sfântul Nicolae, din cartierul Turnișor. Beneficiarii acestei acțiuni au fost 30 de copii provenind din familii nevoiașe din Zăvoi și au primit articole de igienă corporală din partea preotului, iar voluntarii Crucii Roșii le-au făcut un instructaj de igienă corporală. Una dintre problemele majore ale acestei comunității este lipsa igienei, așadar acțiunea de azi a avut un impact pozitiv, iar micuții au învățat cum să se spele pe dinți, pe mâini și cum să folosescă articolele de igienă corporală primite, de la pieptene și unghieră până la pastă și periuță de dinți”, a declarat Raluca Morar, reprezentanta Crucii Roșii Sibiu.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus