Sâmbătă,
28.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Sibiul reprezentat de patru finaliști la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială

Sibiul reprezentat de patru finaliști la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială

Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială – 2016, care urmăreşte punerea în valoare a profesiei de asistent social şi premierea progreselor realizate în cele două decenii de la reconstruirea sistemului de asistență social și-a ales finaliștii.

”Judeţul Sibiu a participat și anul acesta la eveniment cu 16 nominalizări –  efectuate de către Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România – Structura Teritorială a judeţului Sibiu. După parcurgerea cu succes a fazelor de preselecţie şi de vot on-line, finaliştii sunt Claudia Nechita - asistent social specialist, nominalizată la categoria: Premiul Asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilităţi; Violeta Toader - Asociaţia REACT – coodonator Filiala Sibiu, nominalizată la categoria: Premiul de excelenţă pentru întreaga carieră în promovarea asistenţei sociale; Odeta Veștemean - jurnalist, redactor șef  Ziarul Sibiu 100%, nominalizată la  categoria: Premiul Jurnalistul anului; și Spitalul de Psihiatrie ”Dr. Gheorghe Preda”, Sibiu - nominalizat la categoria Instituţia anului”, spune Valeria Guliman, președinte CNASR- Structura teritorială Sibiu.

Aflată la a III-a ediție, Gala Excelenței va avea loc luni, 14 martie 2016, la Ateneul Român din București.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus