Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Victor Ponta, chemat la DNA ca martor în dosarul lui Sebastian Ghiță

Victor Ponta, chemat la DNA ca martor în dosarul lui Sebastian Ghiță

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat luni dimineață, la sediul DNA Ploiești, el fiind citat pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul în care deputatul Sebastian Ghiță a fost pus sub control judiciar pe cauțiune, suma fiind stabilită la 13 milioane de euro, au declarat surse judiciare, conform Agerpres.

În acest dosar, Sebastian Ghiță este acuzat de dare de mită (2 infracțiuni), folosire de informații care nu sunt destinate publicității, ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații (2 infracțiuni), șantaj, cumpărare de influență și conducerea unui vehicul fără permis.

De asemenea, în acest caz mai  sunt urmăriți penal fostul procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, Aurelian Mihăilă, pus sub control judiciar, iar în stare de arest preventiv sunt cercetați fostul subsecretar de stat în MAI, Viorel Dosaru, fostul procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, Liviu Tudose, și fostul șef al DGA Prahova Constantin Ispas.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus