Luni,
28.11.2022
Ceata
Acum
0°C

Ramona Corlaciu a adus Sibiului locul 1 la cel mai mare concurs internaţional de dans sportiv din România

Ramona Corlaciu a adus Sibiului locul 1 la cel mai mare concurs internaţional de dans sportiv din România

Sibiul a fost reprezentat cu succes de frumoasa dansatoare Ramona Corlaciu şi partenerul său Alexandru Lazăr la DanceMasters, cel mai mare concurs internaţional de dans sportiv din România, care s-a desfăşurat în perioada 1-3 aprilie 2016 la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Ramona şi Alexandru au participat la Dance Masters la categoria Open Basic Latino şi au cucerit aurul, clasându-se pe locul 1 din cele 30 de perechi înscrise la această categorie de concurs.

La eveniment au participat dansatoril din 20 de ţări, 16 perechi din top 50 mondial standard şi 12 perechi din top 100 mondial latino.

Ramona Corlaciu este o dansatoare de performanţă activă, foarte talentată, cu experienţă de 8 ani în arta dansului, fiind şi la şcoala de antrenori de la Reghin. În prezent, Ramona Corlaciu, alături de Ioana Avram, predau cursuri de dans sportiv şi de societate în cadrul Clubului CAB Sport Dance School din Sibiu, împărtăşind pasiunea lor iubitorilor de dans de toate vârstele.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

alzara

Acum 6 ani

felicitari
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus