Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

ACTUALIZARE Copil omorât în bătaie, apoi fiert cu sodă caustică. Criminalul, un italian

ACTUALIZARE Copil omorât în bătaie, apoi fiert cu sodă caustică. Criminalul, un italian

ACTUALIZARE ora 16.30 - Presupusul criminal copilului de 4 ani ucis în bătaie și apoi dizolvat în sodă caustică a fost dus astăzi în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul este un cetățean italian, iar concubina sa, o româncă de origine maghiară.

Antonio Zaccagna și Otvos Tunde s-au mutat în Zlagna în urmă cu 3 ani, venind din județul Mureș. Micuțul de 4 ani nu stătea împreună cu cei doi, dar venea uneori în vizită. Vecinii știau fie că băiețelul este în grija bunicii, fie că este la orfelinat. După una dintre vizite, băiețelul a dispărut definitiv din viața celor doi. În schimb, în locuința celor doi a venit fetița de 8 ani, dintr-o relație anterioară a concubinei italianului.

Potrivit vecinilor din Zlagna, femeia a fost crunt bătută de concubinul ei, iar în urma unei bătăi, ar fi decis să dea totul în vileag. Oamenii din sat nu își imaginau că cei doi ascund un secret atât de cumplit. "Acum două sapatamni a fost la mine în curte, sincer îmi pare rău. Erau oameni liniștiți, au fost la mine în curte, la mine la masă. Ajungi până la urmă, în ziua de astăzi, să nu mai ai încredre în nimeni. Niciodată nu au dat de înțeles că s-ar fi întamplat ceva. E o crimă oribilă, am pielea de găină și acum. E teribil. Îi știu de trei ani, și eu am aceeași vârstă ca și el, și eu am copii, nu pot să înțeleg, sub nicio formă. E o chestie pe care nu reușesc să mi-o explic, ce s-a întâmplat. O punem pe seama unui acces de nebunie, dar cât să fie și nebunia de mare, cât poate să fie de mare, să omori un copil?!", spune Daniel Moșneag.

foto 2

Știrea inițială:

Un copil de doar 4 ani a fost omorât în bătaie de iubitul mamei sale, pentru că acestuia i s-a părut că cel mic face crize necontrolate de isterie. După ce l-a lovit până cel mic a decedat, bărbatul l-a îngropat. Și-a cumpărat apoi sodă caustică și a fiert pe sobă trupul micuțului, până când din corpul celui mic nu a mai rămas decât o substanță gelatinoasă. A aruncat apoi totul în râu.

Din păcate, nu este scenariul unui film de groază. Procurorii spun că faptele s-au petrecut aievea, în satul Zlagna, din comuna Bârghiș. Crima s-ar fi petrecut în urmă cu trei ani, însă anchetatorii au reușit să pună faptele cap la cap, iar ieri l-au reținut pe bărbatul considerat autorul crimei. Astăzi, el a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunerea de arestare preventivă.

Bărbatul de 44 de ani era în prezența mamei copilului, când a comis crima. "S-a reţinut că, în urmă cu trei ani, inculpatul Z.A. (în vârstă de 44 ani), aflându-se la domiciliul său din satul Zlagna, com. Bârghiş, jud. Sibiu, împreună cu concubina sa O.T.I. şi copilul acesteia, minorul L.A.V., în vârstă de 4 ani, deranjat fiind de o manifestare isterică a minorului, l-a introdus în casă şi i-a aplicat mai multe lovituri în zona feţei şi a pieptului. Urmare a intensităţii loviturilor primite, minorului L.A.V. i s-a făcut rău, a vomat, în scurt timp s-a învineţit şi a decedat", arată procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Potrivit acestora, după ce băiețelul a murit, iubitul mamei sale a săpat o groapă chiar în locuinţa sa, unde a introdus corpul micuțului, după care a plecat în Tg. Mureş, de unde a cumpărat mai multe pungi cu sodă caustică.  S-a întors acasă, a dezgropat cadavrul, l-a pus într-un cazan pe sobă, a adăugat apă şi soda caustică şi, timp de mai multe ore, a întreţinut focul cazanului, până la momentul la care corpul copilului s-a transformat într-un lichid gelatinos. "Pentru a-şi şterge orice urmă a faptei, inculpatul Z.A. s-a deplasat cu autoturismul proprietate pe malul râurilor Târnava Mare şi Mureş unde a aruncat atât cazanul cât şi lichidul gelatinos reprezentând corpul minorului decedat", mai arată procurorii sibieni.

Magistrații de la Tribunalul Sibiu vor decide astăzi dacă bărbatul va fi sau nu arestat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

24 comentarii

un sibian

Acum 7 ani

un jeg uman...ar trebui sa stea in puscarie pentru tot restul vietii!!!
Raspunde

eu

Acum 7 ani

Ars pe rug si tot e putin
Raspunde

andreea

Acum 7 ani

Ar trebui sa fie si el fiert pe viu cu soda caustica, sa vada si el ce a facut..........Nu poate fi numit om.....Dar mama copilului, unde a fost ? Se mai poate numii mama, acea femeie ???? Vezi ca iti omoara copilul in bataie, apoi ti-l fierbe si tu nu faci nimic ??? Ce mama esti tu ???
Raspunde

Maria

Acum 7 ani

Asa ar trebui sa se procedeze! Aveti mare dreptate! Din pacate legile sunt prea permisive cu astfel de CRIMINALI
Raspunde

Nimbus

Acum 7 ani

Daca a savarsit cu adevarat oroarea asta de crima ar trebui condamnat la moarte si executat! Pacat ca s-a abolit pedeapsa cu moartea. Dar, totusi, sa ne gandim ca e doar o ipoteza. Dosarul e in curs de urmarire penala (de 4 ani!!!). Sa asteptam sa se judece cu fond, apel, etc, ca sa fie sigur. Si sa nu uitam cazul Tundrea, cand a stat omul 12 ani in temnita, nevinovat! Asa ca, mare grija cu judecatile pripite. Ale cititorilor, dar mai ales ale judecatorilor!
Raspunde

sodescovike

Acum 7 ani

Exact !
Raspunde

Mishu

Acum 7 ani

Voi sunteti nebuni fratilor. Cum puteti da o stire de o asemenea cruzime, explicand asa de detaliat.? Voi chiar nu mai aveti limite?
Raspunde

me

Acum 7 ani

Acelasi tratament si pentru ticalos.
Raspunde

Alex

Acum 7 ani

Nu cred ca e adevarat
Raspunde

nazi

Acum 7 ani

scoateti ba stirea asta ca mai citeste lumea si se traumatizeaza
Raspunde

Begu

Acum 7 ani

+ idei pentru alți viitori criminali de copii, care nu trebuie decât să acționeze singuri ca să nu aibă cine să-i toarne. ???
Raspunde

J.C.

Acum 7 ani

Puneți și voi știri cu câini fără botniță ca în tribuna sa nu se mai traumatizeze Mishu.
Raspunde

Tudor

Acum 7 ani

Inconstientule. Cum poti posta o asemenea stire? Sau pentru tine pare ceva normal!?!?
Raspunde

Oana

Acum 7 ani

Tinut legat si torturat zi si noapte,pentru ce fapta groaznica a facut. Nu stiu de ce lasa Dumnezeu sa se intample asa :((.....
Raspunde

mikey

Acum 7 ani

il cunosc pe tony de mai bine de 10 ani....dar nici odata nu m-am gandit ca acest om e un criminal
Raspunde

ra

Acum 7 ani

Dreptul omului... Bag p00*a in ea mentalitate. Unde naiba e pedeapsa cu moartea. Nu ai ce sa mai faci cu asa un mizerabil. Cheltuim bani degeaba
Raspunde

Ionel

Acum 7 ani

OAre nu poti sa afli si exact cat trebuie fiert? si eventual la ce temperatura.... cu capac sau fara? Jurnalisti de nimic... Cum va da ba voie sa publicati asa ceva?
Raspunde

unknown

Acum 7 ani

ba asta care o scris articolul .....
Raspunde

puiu stalcea' cremenalul

Acum 7 ani

Tras pe roata!
Raspunde

anonim

Acum 7 ani

Ca soda caustica dizolva grasimea si oasele nu este o noutate doar oamenii faceau sapun de casa cu ea si fierbeau untura sau resturi de grasime si chiar m-am gandit odata ca probabil asa a sfarsit si Elodia .Respectivii si el si ea ar merita fierti de vii in soda caustica.
Raspunde

IUBA

Acum 7 ani

Intamplator i-am cunoscut si eu printr-o persoana comuna . Am stat la masa am mancat , vb. glumit pareau Ok Pe TUNDE sau ANA cum ii spuneam noi o lovea ..batea destul de des, In prezenta noastra se purta frumos atat cu Ana cat si cu Alina fetita .Dar Ana spunea ca numai in prezenta noastra .Daca o ascultai cu atentie la cum povestea de el in ce fel o lovea .... nu stiai ce sa crezi iti puteai da seama ca ascunde ceva avea o frica in ea ...chiar am vazut-o in saptamana 21-27 martie 2016 batuta foarte tare, lovita cu bestialitate avea fata umflata si nasul plin de cheaguri de sange arata ingrozitor.Iar cand am intrbat atat ea cat si el au spus ca sa lovit la servici. Cand a ramas doar cu noi fara el a inceput sa planga si sa spuna ca el a batuto din gelozie. Dupa cum am inteles de la Ana a crescut la casa de copii . si pana la nu demult si fetita o avusese in plasament . la o familie de unguri . Fetita nu stia mai deloc ramaneste . Tot din spusele Anei am aflat ca sa chinuit destul de mult sa isi ia fata langa ea . spunea mereu ca ea a crescut la orfelinat si nu voia sa cresca si fetita ei . Era intrun fel la speriata de el daca ar fi alungata-o nu avea unde sa merga si fara casa i s-ar fi luat fetita de langa ea .Cu fetita era foarte apropiata mai tot timpul venea in brate la mama ei se jucau, iubeau etc. Ana spunea ca isi doreste o familie .Casa din Zlagna este cumparata pe numele lui cu bani ei .Ea lucra in Germania si ia trimis lui bani 5000 E si 1000 E Ea pus el suferea ca a nu a stiu cum sa procedeze si tot fara casa este. Nu vreau sa fiu inteleasa gresit dar este usor sa judeci cand nu cunosti toate amanuntele. Cu siguranta frica de el ,de necunoscut mai ales ca ea nu stia foarte bine romaneste ,scoala nu prea are decat vreo 4-5 clase a facut-o sa taca atata timp, Desi nu ia fost usor. Ca mama era ok cel putin asa am vazut eu .
Raspunde

jimmy

Acum 7 ani

chiar nu stiu ce sa mai zic eu l-am cunoscut pe Antonio acuma vreo 12 ani, pe vremea aceea era casatorit in medias si avea un baietel care acuma are in jur de 20 de ani.Ca situatie materiala pe vremea aceea statea f bine lucra mult in germania, franta si aici in tara cand lucra avea tarife foarte mari pt ca lucra la standarde occidentale. Am auzit ca si-a luat casa si la zlagna dar aveam impresia ca s-a mutat impreuna cu familia din medias, nu stiam ca are alta familie acuma. Chiar nu ma gandeam ca ar fii in stare sa faca asa ceva......nu stiu ce s-a putut intampla cu el....in medias avea un apartament frumos foarte bine pus la punct....fata de casa de la zlagna care din cate am vazut la tv e o ruina
Raspunde

Un cetatean

Acum 7 ani

Animalul asta care se cheama tata ar trebui dus in Delta dezbracat la piele si legat de o salcie sa il intepe tintarii astfel incit sa nu se poata scarpina sau orice altceva,va avea astfel o moarte lenta si dureroasa,sa vada si el tiranul ce inseamna sa iei viata unui pui de om neajutorat.Cit despre mama?aceea nu este mama,este o javra fara suflet in ea.Puscarie pentru ea sa nu mai vada lumina zilei in veci.
Raspunde

kevin

Acum 7 ani

sa fie si italianul fiert in soda caustica sa vada ce bine e.!!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus