Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

ULBS și Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu“ Sibiu își premiează absolvenții la „Gaudeamus 2016”

ULBS și Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu“ Sibiu își premiează absolvenții la „Gaudeamus 2016”

Peste 2.000 de studenți absolvenți de la instituțiile de învățământ superior, Universitatea „Lucian Blaga“ din Sibiu și Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu“ Sibiu, vor avea parte de o ceremonie comună de absolvire.

Evenimentul care marchează finalul unei etape din viața de student, la specializări vechi și noi va avea loc în Piața Mare din Sibiu, astăzi, 17 mai 2015, de la ora 17.00, iar de la ora 19.15, va urma un concert de muzică susținut de Filarmonica de Stat Sibiu. Parada studenților se va desfășura pe un traseu prestabilit, iar după întâlnirea tuturor studenților, pe scena amplasată în Piața Mare va avea loc discursul oficial de închidere a anului universitar, susținut de rectorii universităților și oficialități. Studenții participanți la paradă vor fi îmbrăcați în robe și vor purta eșarfe de culori diferite prin care se va distinge facultatea absolvită.

Evenimentul va fi transmis în direct pe http://livestream.com/Romania-Live-Events/gaudeamus2016 și pe www.ulbsibiu.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus