Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
3°C

Întâlnire Consiliul Județean – Consulatul Germaniei la Sibiu. Consulul propune un oficiu de informare

Întâlnire Consiliul Județean – Consulatul Germaniei la Sibiu. Consulul propune un oficiu de informare

Consulul Germaniei la Sibiu, Judith Urban, a sugerat noii conduceri a Consiliului Județean Sibiu înființarea unui oficiu de informare pentru eventualii investitori interesați de această zonă, se arată într-un comunicat emis de instituția județean.

Judith Urban a fost primită în cursul zilei de miercuri de președinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, alături de care s-au aflat și cei doi vicepreședinți, Marcel Luca și Helmut Fleischer. Daniela Cîmpean a arătat că proiectele sale vizează atragerea de investitori în zonele mai puțin dezvoltate ale județului și dezvoltarea turismului. ”În acest context, consulul Germaniei la Sibiu a subliniat nevoia creării unui oficiu de informare care să asigure investitorilor informațiile necesare demarării unei investiții în județul Sibiu. Președinta Daniela Cîmpean a agreat această idee, spunând că va iniția o colaborare interinstituțională, în special cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu şi Registrul Comerțului”, se arată în comunicatul emis de CJ Sibiu după întâlnire.

În plus, consulul Germaniei la Sibiu a vorbit conducerii CJ Sibiu despre un proiect al deputatului german Klaus Brähmig de a promova turismul din Transilvania. Deputatul german este așteptat la Sibiu cu ocazia zilei Germaniei, în octombrie, drept pentru care reprezentanții CJ Sibiu sunt invitați să adere la proiectul lui Brähmig. Foto: CJ Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

BBC

Acum 6 ani

Foarte frumos proiect , iar implicarea tuturor celor ce au contact cu Germania poate fi fructuoasa. Noua conducere a CJ este una valoroasa si se vede a paseste incet si sigur ! FELICITARI!
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Sigur, cum nu ? Dacă e cu Germania, primim, cu adânci plecăciuni primim! Luați de poftiți, dar va rugam, nu se poate sa ne refuzați....
Raspunde

Micul Muci

Acum 6 ani

Consul,consula sau consuleasa?Ce parere au linga..pardon, lingvistii?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus