Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Ce vedem în noiembrie pe scena Teatrului Național ,,Radu Stanca” din Sibiu

Ce vedem în noiembrie pe scena Teatrului Național ,,Radu Stanca” din Sibiu

Mai sunt doar câteva zile din luna octombrie, iar noiembrie stă să vină. Teatrul ,,Radu Stanca” din Sibiu și-a pregătit deja programul cu spectacolele care se vor pune în scenă între 2 și 27 noiembrie, iar biletele au fost puse deja în vânzare.

Secția Germană și Secția Română pregătesc peste 20 de spectacole atât din sfera comediei, cât și din a one-woman show-ului. Joi, 3 noiembrie, de la ora 20, la Studioul CAVAS din cadrul Facultății de Litere și Arte se va pune în scenă spectacolul ,,Parfum de viață pe un tractor”. Ziua următoare, în aceeași locație și de la aceeași oră, va fi prezentat sibienilor spectacolul ,,#minor”

nathan-inteleptul-016-foto-paul-baila

Secția Germană prezintă în 5 noiembrie, de la ora 19, în premieră, spectacolul „Biedermann și incendiatorii”/„Biedermann und die Brandstifter”, în regia lui Gavriil Pinte, pe scena de la Teatrul ,,Radu Stanca”. Această comedie neagră, scrisă după cel de-al Doilea Război Mondial, aduce în prim plan tendința omului de a face compromisuri în fața răului. Orașul are o problemă: incendiatorii ard tot ce le stă în cale.

,,Încurajăm spectatorii care nu sunt vorbitori de limba germană să participe la evenimentele prezentate în cadrul acestei secții. Toate producțiile sunt cu traducere simultană în căști sau supratitrare, astfel încât experiența petrecută la teatru să fie una cât mai plăcută”, transmit organizatorii.

În 10 noiembrie, de la ora 19, va fi o oră de spectacol cu actrița Dana Taloș, la premiera one-woman show-ul „Sunt o babă comunistă”, în regia Marianei Mihu-Plier. Un spectacol cu umor și autoironie, în care personajul, crescut și educat într-o epocă demult apusă, încearcă să se adapteze la zilele noastre. Spectacole precum ,,Iubire cu năbădăi”, ,,Încurcă-l drace!” și ,,Cerere în căsătorie”, alături de multe altele vor anima scena teatrului sibian în luna noiembrie. Programul complet poate fi consultat aici.

sunt-o-baba-comunista-191-foto-paul-baila

Accesul publicului la spectacolele TNRS se face exclusiv pe baza biletelor puse în vânzare la Agenția Teatrală din Sibiu, str. Nicolae Bălcescu, nr. 17, precum și în rețeaua națională a magazinelor Germanos, Orange și Vodafone, Librăriile Humanitas și Cărturești sau online pe www.eventim.ro. În limita locurilor disponibile, se pot achiziționa bilete și în seara spectacolului, cu 30 de minute înainte de începere.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus