Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Specialiștii Google deschid “Atelierul Digital” pentru studenții sibieni

Specialiștii Google deschid “Atelierul Digital” pentru studenții sibieni

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, va găzdui astăzi, în intervalul orar 16:00-19:00, Atelierul Digital, un curs care vizează dezvoltarea competențele digitale în rândul tinerilor.

Întâlnirile sunt punctuale, iar durata unui curs este de 3 ore. După finalizarea cursului, participanții vor aprofunda cunostințele pe o platformă online, unde vor susține o serie de teste, iar la final vor obține o diplomă certificată de Google și IAB Europe, recunoscută de toți angajatorii din Europa.

Atelierul Digital reprezintă o oportunitate pentru tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, care vor putea învăța despre ce înseamnă un profil virtual, SEO, AdWords, cum pot folosi Youtube-ul în avantajul lor, despre importanța unei pagini de contact pe propriul website sau cum să își facă un formular de feedback online.

La eveniment va fi prezent unul din următorii specialiști Google - Elena Dobre, strategist în marketing online ; Cristian Ignat, Fondator Canopy ; Anabela Luca, Managing Director și  Online Marketing Consultant, trainer la Adlemonade ; Dragos Smeu, General Manager at Mavericks Interactive ; Adrian Enache, Co-founder The Masterplan Agency ; Birtha Attila, fondator proClick.ro sau Sorin Sfetcu, Deputy Managing Director iProspect.

“Tehnologiile digitale și Internetul transformă economia și societatea în care trăim. În acest context, este esențial ca tinerii să cunoască și să înțeleagă impactul pe care noile tehnologii și media digitale îl au asupra lor, atât pe plan personal cât și profesional. Dorim să îi sprijinim pe studenții noștri să își dezvolte competențele digitale și să exploreze oportunitățile oferite de tehnologiile digitale astfel încât să se poată adapta mai ușor exigențelor din piața muncii, să răspundă provocărilor acesteia și, în același timp, să își descopere și șă își pună în valore potențialul pentru o lume mai bună “, spune prof. univ. dr. Livia Ilie, Prorector – Strategie Organizațională și Financiară.
Evenimentul este organizat de Fundaţia Leaders, cu susţinerea Google Romania și în colaborare cu Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, EduHub și Digital Leaders. Mai multe informații despre cursul gratuit Atelieul Digital pot fi consultate aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Ion

Acum 7 ani

inteligent era daca postati anuntul cu MACAR o zi inaintea evenimentului. asa cu 6 ore....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus