Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

ACTUALIZARE Au furat doi saci cu țigări dintr-un magazin. Hoții au fost prinși | video

ACTUALIZARE Au furat doi saci cu țigări dintr-un magazin. Hoții au fost prinși | video

Actualizare:

Cei trei tineri au fost identificați de polițiștii sibieni. Este vorba despre doi bărbați de 25 de ani din Sibiu și de 44 de ani din Valcea. Alături de ei se afla și o tanără de 22 de ani din Sibiu.

Toți au fost reținuți pentru  24 de ore și urmează a fi prezentați Parchetului de pe langă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvarșirea infracțiunii de furt calificat.

Știre inițială:

Trei tineri sunt căutaţi de poliţişti după ce au spart un magazin din apropierea Spitalului Judeţean Sibiu şi au furat o sută de cartuşe de ţigări, producând un prejudiciu de circa 15.000 de lei. Jaful a fost înregistrat de camerele de supraveghere, scrie news.ro

Proprietarul magazinului alimentar aflat în apropierea Spitalului Judeţean Sibiu susţine că hoţii au spart geamul acestuia cu o piatră, însă nu s-au grăbit să intre. Pentru că alarma s-a activat, cei trei tineri au aşteptat 9 minute pentru a se asigura că nu intervine nimeni. Abia apoi, doi dintre ei au intrat în magazin, în timp ce al treilea a stat de pază. Tinerii au intrat în magazin, au căutat saci menajeri şi i-au umplut cu pachete de ţigări.

”Au furat doi saci cu ţigări, aproximativ 100 de cartuşe. Prejudiciul total, cu tot cu geamul spart, se ridică la circa 15.000 de lei. Noi am alertat imediat Poliţia, s-au făcut cercetări aici, s-au luat şi amprente pentru că unul dintre cei doi nu purta mănuşi. Totul a fost suprins de camerele de supraveghere pe care le avem montate în magazin, am pus imaginile la dispoziţia Poliţiei, în speranţa că vor fi prinşi. De 11 ani am magazinul şi nu mi s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva”, a povestit Florin Fulea, proprietarul magazinului.

Poliţiştii au deschis o anchetă, fac cercetări pentru furt calificat şi încearcă să dea de urma hoţilor.

video news.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus