Vineri,
28.01.2022
Ninsori Usoare
Acum
-2°C

Ce vedem în ianuarie pe scena Teatrului Național „Radu Stanca”

Ce vedem în ianuarie pe scena Teatrului Național „Radu Stanca”

Începutul de an aduce diversitate pe scena Teatrului Național „Radu Stanca”. Spectatorii se vor bucura atât de comedii spumoase, cât și de one-man-show-uri. Reprezentanții teatrului anunță punerea în vânzare a biletelor pentru spectacolele programate în prima lună a anului 2017.

Ianuarie debutează cu „Balul”, în regia lui Radu-Alexandru Nica, unul dintre cele mai îndrăgite spectacole ale repertoriului TNRS care împlinește 10 ani. Pentru cei cărora le e dor de un spectacol coregrafic și colorat, se va pune în scenă „Mozart steps”, joi, 12 ianuarie , iar sâmbătă, 14 ianuarie, un spectacol de actualitate, cu un aer comic - „Fantoma e aici”, în regia lui Kushida Kazuyoshi.

Secția germană a TNRS prezintă la început de an următoarele spectacole: „Am angajat un ucigaș profesionist” / „Wie Feuere Ich Meinen Morder”, în regia lui Radu-Alexandru Nica - un spectacol ce pune accent pe micile bucurii ale vieții care ne fac traiul mai bun; „Contra progresului” / „Gegen Den Firtschritt”; „Tattoo”. Luna se încheie cu una dintre cele mai recente premiere ale TNRS, „Martiri” / „Märtyrer”.

Programul complet poate fi consultat aici. 

tattoo

„Încurajăm spectatorii care nu sunt vorbitori de limba germană să participe la evenimentele prezentate în cadrul acestei secții. Toate spectacolele sunt cu traducere simultană în căști sau supratitrare, astfel încât experiența petrecută la teatru să fie una cât mai plăcută”, transmit reprezentanții Teatrului Național „Radu Stanca”.

Accesul publicului la spectacolele TNRS se face exclusiv pe baza biletelor puse în vânzare la Agenția Teatrală din Sibiu, str. Nicolae Bălcescu, nr. 17, precum și în rețeaua națională a magazinelor Germanos, Orange și Vodafone, Librăriile Humanitas și Cărturești sau online pe www.eventim.ro. În limita locurilor disponibile, se pot achiziționa bilete și în seara spectacolului, cu 30 de minute înainte de începere.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus