Marţi,
25.01.2022
Cer Senin
Acum
-19°C

Doi sibieni urmăriți internațional pentru fraude cu carduri bancare în Germania, prinși ieri

Doi sibieni urmăriți internațional pentru fraude cu carduri bancare în Germania, prinși ieri

Doi sibieni care au săvârşit infracţiuni cu carduri bancare pe teritoriul Germaniei, doi bărbaţi cu vârsta de 25, respectiv 30 de ani, domiciliaţi în Agnita, respectiv Sibiu, au fost prinși ieri de polițiști.

Pe numele celor doi au fost emise mandate europene de arestare pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată conform Codului Penal german.

”Faptele au fost săvârşite în perioada aprilie – septembrie 2014, pe teritoriul Germaniei, unde persoanele în cauză au  obţinut în mod fraudulos mai multe carduri bancare de care s-au folosit pentru a cumpăra bunuri revândute apoi pentru a obţine banii”, au transmis polițiștii.
Cei doi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia în vederea confirmării mandatului european de arestare, ocazie cu care au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, urmând, în cursul acestei zile, să fie prezentaţi Curţii de Apel Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

În prezent, cei doi bărbaţi  se află încarceraţi în  Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

xyz

Acum 4 ani

probabil sunt romi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus