Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
9°C

Prefectura anticipează că va fi aglomerație la înmatriculări și prelungește programul începând de mâine

Prefectura anticipează că va fi aglomerație la înmatriculări și prelungește programul începând de mâine

Instituția Prefectului Sibiu prevede că începând de mâine va crește substanțial numărul sibienilor care doresc să-și înmatriculeze mașinile, după eliminarea taxei de mediu, și crește programul de funcționare.

”Conducerea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule din cadrul Prefecturii Sibiu a luat decizia de a suplimenta cu 2 ore programul cu cetăţenii, până în data de 7 februarie, inclusiv. Astfel, în perioada 1-7 februarie, ghişeele de înmatriculări auto vor fi deschise între orele 8.30 şi 18.00, de luni până joi, iar vineri, între 8.30 şi 16.00. În plus, solicitanţii vor fi programaţi pe bază de bonuri de ordine personalizate, care se vor elibera în incinta Serviciului Înmatriculări Auto, din strada Andrei Şaguna, nr.10, inclusiv pentru zilele următoare, dacă va fi cazul”, se arată într-un comunicat al Prefecturii.
Începând de la 1 februarie 2017, proprietarii de mașini nu mai trebuie să achite timbrul de mediu la înmatricularea unui vehicul, deoarece această taxă a fost eliminată definitiv, potrivit Legii nr.1/2017, prin care se renunţă la încasarea a încă 101 taxe nefiscale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, sa vina rable, cat mai multe rable, la sibieni!...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus