Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
23°C

Polițiștii caută proprietarul unei sume considerabile de bani, sumă pierdută în Sibiu

Polițiștii caută proprietarul unei sume considerabile de bani, sumă pierdută în Sibiu

Pentru că la sediul Poliției sibiene a fost adusă o sumă considerabilă de bani, găsită în Sibiu, dar pe care nimeni nu a revendicat-o, autoritățile au lansat un anunț public.

Reprezentanții IPJ Sibiu nu au anunțat cuantumul exact de bani găsit, dar arată că suma este ”considerabilă”. „În data de 02 august 2017, la sediul Poliției Municipiului Sibiu s-a prezentat un sibian care a predat o sumă de bani declarând că banii au fost găsiți în aceeași zi, pe raza municipiului Sibiu. Până în prezent, la nivelul Inspectoratului de Poliție al Jud. Sibiu, nu a fost înregistrată nicio declarație privind pierderea sumei de bani și nimeni nu s-a prezentat pentru a-i revendica”, anunță polițiștii sibieni. În acest context, ei fac un apel public în căutarea persoanei care a pierdut banii la începutul lunii august. ”Persoana care a pierdut banii în cauză este rugată să contacteze polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Sibiu, telefon 0269/212260, în vederea recuperării”, se mai arată în anunț.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

idgaf

Acum 6 ani

Nu sunt ai mei, dar ma ofer eu sa ii iau, sa nu ocupe loc in sectie....
Raspunde

Dracu

Acum 6 ani

Cat de tampit sa fii sa gasesti niste bani picati din cer si sa mergi cu ei la politie...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus