Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Un cetățean român este rănit în  urma celui mai sângeros atac armat din SUA. 58 de morți și peste 500 de răniți

Un cetățean român este rănit în  urma celui mai sângeros atac armat din SUA. 58 de morți și peste 500 de răniți

Potrivit informațiilor obținute până la acest moment, printre persoanele rănite în urma atacului a fost identificată o persoană de cetățenie română. Potrivit MAE, aceasta a fost transportată și internată la un spital din regiune pentru îngrijiri medicale de specialitate.

"Încă de la momentul desfășurării atacului care a avut loc astăzi, 2 octombrie 2017, la Las Vegas, Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul Consulatului General al României la Los Angeles a întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale, pentru a verifica dacă printre victime sunt cetăţeni români," se arată într-un comunicat de presă al instituției.

Consulul onorific al României la Las Vegas îl va vizita pe cetățeanul român de îndată ce starea de sănătate a acestuia va permite acest lucru. "Ministerul Afacerilor Externe reiterează condamnarea tuturor actelor de acest tip și respinge cu tărie violențele, indiferent de rațiune și formă de manifestare. Ministrul Teodor Meleșcanu transmite condoleanțe membrilor familiilor victimelor, întreaga sa compasiune persoanelor rănite în tragicul eveniment și exprimă solidaritatea cu poporul american," transmit reprezentanții ministerului.

Autoritățile americane au anunțat un nou bilanț al atacului: 58 de oameni au fost uciși și peste 500 sunt răniți în cel mai sângeros atac armat întâmplat în SUA.

Citește și Foto Video. 50 de oameni au fost uciși în atacul armat din Las Vegas. Numărul răniților a depășit 200 | actualizare

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus