Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

FOTO - Accident pe Coposu, în fața Spitalului Județean

FOTO - Accident pe Coposu, în fața Spitalului Județean

Un accident de circulație a avut loc joi seară, pe trecerea de pietoni din fața Spitalului Clinic Județean de Urgență.

Din primele informații se pare că un șofer care circula înspre cartierul Gușterița nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni și a lovit o femeie de aproximativ 70 de ani, care se angajase în traversare.

La volan se afla un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Sibiu. Până la efectuarea măsurătorilor, în zonă traficul este restricționat la două benzi de circulație.

accident pieton sens giratoriu (1)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Dr.Scridon

Acum 6 ani

Tipic soferului cretin roman..Nu da prioritate la trecerea de pietoni. Pai legea aia de suspendare a permisului STRICT pe doi ani, cand apare? Atunci o sa si foloseasca si creierul bietul Ioanid.
Raspunde

adi

Acum 6 ani

Sau tipic pietonului cretin? Care nu stie ce prevede Codul Rutier la ART. 72: (3) Traversarea drumului public de către pietoni se face perpendicular pe axa acestuia, numai prin locurile special amenajate şi semnalizate corespunzător, iar în lipsa acestora, în localităţi, pe la coltul străzii, numai după ce s-au asigurat că o pot face fără pericol pentru ei şi pentru ceilalţi participanţi la trafic. Suficient de clar??? NUMAI dupa ce s-au asigurat!
Raspunde

Dany

Acum 6 ani

Lasa ca nici pietonii nu folosesc creierul extraordinar
Raspunde

Csobanel Sighianu

Acum 6 ani

Bre, numai luati-va-ti " cazane" ca sa nu mai fiți voi insiva prieteni cretini! Ah, sa nu uit, si folosiți-va-ti creierul intr-o proporție mai mare de 5% cat o faceti in prezent....
Raspunde

unu

Acum 6 ani

E vorba de prioritate pe trecere de pietoni. Evident ca soferul este de vina. Vin cu viteza si nu le pasa ca in fata au o trecere de pietoni, trec peste.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus