Luni,
20.05.2024
Partial Noros
Acum
20°C

Evenimentele de Crăciun din Șelimbăr: concerte, ateliere pentru copii, târg de jucării, patinoar

Evenimentele de Crăciun din Șelimbăr: concerte, ateliere pentru copii, târg de jucării, patinoar

Feli, Traian Stoiță, Iuliana Beregoi, Marius Ciprian Pop, Camelia Cosma Stoiță, Ioana Brad, Grupului Coral ANGHELOS din Cluj-Napoca și Grup Instrumental – dirijor Mihai Tarcea, Ionela Sterp, Andra Gogan și Alina Eremia vor concerta în acest an la  Târgul de Crăciun, ce va fi organizat în vecinătatea Căminului Cultural.

Primul spectacol are loc în 22 decembrie, cu începere de la ora 19.00. Vor susține un concert de colinde: Traian Stoiță, Marius Ciprian Pop, Camelia Cosma Stoiță, Ioana Brad, Grupului Coral ANGHELOS din Cluj-Napoca și Grup Instrumental – dirijor Mihai Tarcea.

Pe 23 decembrie, de la ora 18, pe scenă va urca Iuliana Beregoi, și Andra Gogan

După Crăciun, înaintea Anului Nou, în 29 decembrie, pe scenă va urca Alina Eremia.

Ultimul concert din cadrul Târgului de Crăciun are loc în 30 decembrie. Fosta câștigătoare a concursului Vocea României, Feli, va susține un concert pe scena din centrul localității. Intrarea este liberă la toate concertele.

Magia Crăciunului

Marți, 19 decembrie și miercuri, 20 decembrie, între orele 10 si 14, copiii sunt invitați să participe la atelierele de creație organizate în Căminul Cultural Șelimbăr, în cadrul evenimentului Magia Crăciunului în Șelimbăr. Organizatorii vor pune la dispoziția copiilor borcane, vopsele acrilice și accesorii pentru ca aceștia să confecționeze lampioane personalizate, pe care să le aprindă lângă brad, în seara de Crăciun.

Copiii vor primi inclusiv leduri pentru lampioane, pentru a le aprinde în condiții de siguranță. De asemenea, copiii vor primi și globuri pe care le vor picta sub îndrumarea trainerilor. O parte din globurile pictate vor fi expuse în bradul din  Căminul Cultural Șelimbăr.

Kinder Flohmarkt

Miercuri, 20 decembrie, între orele 10 si 14, la Căminul Cultural Șelimbăr, toate mămicile sunt invitate să participe la Kinder Flohmarkt. ”Este un eveniment în care vindem și cumpărăm la prețuri simbolice  jucării, hăinuțe, papucei, decorațiuni pentru cei mici. Lumea în care trăim este una dinamica, de aceea spunem «hai să lăsăm lucrușoarele să circule»”, spun organizatorii.

Pentru a participa la eveniment, indiferent că sunteți cumpărător sau vânzător, nu se plătește taxă de participare. În plus, mămicile și micuții comercianți vor primi fursecuri si ceai.

Concert de colinde la Casa de Cultură

După închiderea Kinder Flohmarkt, tot miercuri, începând cu ora 16.30, pe scena Căminului Cultural din Șelimbăr vor urca artiști sibieni care vor susține un program artistic de colinde și cântece de Crăciun. Celebrul cântăreț de muzică folk, Florin Tomitch, va veni însoțit de concurenții concursului de karaoke, Karaoke Live,  care are ca scop descoperirea și promovarea talentelor locale din segmentul muzical.

Pe scena Căminului Cultural Șelimbăr vor urca și Andrada & WTM Band. Trupa abordează piese cunoscute din repertoriul național și internațional, piese de succes al unor trupe ce au făcut istorie. Intrarea la eveniment este liberă.

Patinoar cu acces gratuit

De gratuitate vor beneficia toți cei care vor dori să intre pe patinoarul amplasat în centrul comunei, mai puțin în perioada 18-24 decembrie, când de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 12.30 școlile vor avea prioritate. Patinoarul va fi deschis pentru școli, cu rezervare în prealabil la nr. de telefon 0766.448.418. Pentru restul publicului accesul este gratuit, de luni până vineri, de la 16.00 la 21.00, iar sâmbăta și duminica de la 10.00 la 21.00.

În săptămâna 25-30 decembrie, patinoarul este deschis pentru toată lumea de la 10.00 la 21.00.

Aceste acțiuni sunt cofinanțate de Primăria Șelimbăr prin Consiliul Local, în cadrul Agendei Culturale a comunei Șelimbăr.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus