Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

O persoană a murit într-un incendiu la un apartament

O persoană a murit într-un incendiu la un apartament

Actualizare

Smurd Mediaș a intervenit pentru acordarea primului-ajutor nepotului femeii decedate. Bărbatul se afla la fața locului și i s-a făcut rău. De asemenea, potrivit ISU, Serviciul de Ambulanță al Județului Sibiu intervine pentru a acorda îngrijiri medicale fiicei victimei, căreia i s-a făcut rău la aflarea veștii. Fiica nu se afla în zona respectivă.

Incendiul a fost lichidat.

Știre inițială

Pompierii au fost solicitați să intervină în această dimineață pentru stingerea unui incendiu din Mediaș. O persoană a fost găsită decedată. Potrivit ISU Sibiu, este vorba despre o femeie, găsită carbonizată.

Pompierii au intervenit pe strada Cl Parhon, bloc 4 din Mediaș pentru stingerea focului manifestat la etajul 3 al unui apartament. La fața locului s-a intervenit cu trei autospeciale cu apă și spumă.

O persoană în vârstă de peste 70 de ani a fost găsită decedată în apartamentul inundat cu fum.

 

Foto: novatv.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1928

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Daniela Ciocanea

Acum 6 ani

Naparci ce sunteti, iar nu aveti loc de noi, doamnele? Lasati-ne sa ne dormim somnul de veci in pace!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus