Joi,
18.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

Când se va putea zbura pe ruta Sibiu – București. Ține de Schengen

Când se va putea zbura pe ruta Sibiu – București. Ține de Schengen

Ministerul Transporturilor i-a răspuns senatorului PNL, Mircea Cazan, la o interpelare în care acesta cerea informații cu privire la reintroducerea zborului direct Sibiu – București, prin compania TAROM. În răspuns, secretarul de stat Maria Magdalena Grigore, susține că există o variantă, însă doar după intrarea României în spațiu Schengen. ”În ceea ce privește propunerea de a îmbarca pasageri pe segmentul intern al curselor externe ce operează în prezent pe ruta Otopeni – Sibiu – Munchen, precizăm că până la aderarea României la spațiul Schengen nu se pot transporta pasageri pe tronsoanele interne Otopeni – Sibiu, fiind necesară debarcarea tuturor pasagerilor din aeronavă la Sibiu”, se arată în răspuns.

Totuși, secretarul de stat subliniază că se fac toate eforturile în sensul introducerii unei curse directe între Sibiu și capitală. ”Menționăm că în această perioadă, TAROM redefinește strategia comercială pe termen mediu, ce va determina și analiza detaliată a acestei destinații”, se mai arată în răspuns.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

X

Acum 6 ani

Cel mai bine închisă și o companie privată ...numiti o cum vreti: ryan wizz sa vina zilnic pe ruta București-Sibiu-Suceava! Ar combina business cu leisure! Ar fi rentabila! Si oamenii mai profi! O sa sara imediat dacopatii liberi dar din pacate asta e adevărul!
Raspunde

Zero

Acum 6 ani

TAROM=CFR, CFR=TAROM Stat = coruptie, incompetenta, inapoiere
Raspunde

un sibian - cel original

Acum 6 ani

Ca toate Companiile de stat, Tarom nu face exceptie si spune pe sleau faptul ca cetatenii si mai ales clientii nu sunt in atentia lor! Ii intereseaza doar cu mulg banii de la contribuabil in rest NIMIC!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus