Joi,
06.10.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Programul de vizitare a fost redus la trei ore pe zi, la Spitalul Județean

Programul de vizitare a fost redus la trei ore pe zi, la Spitalul Județean

Programul de vizitare a pacienților a fost redus la trei ore pe zi și un singur aparținător simultan la un pacient.

Decizia a fost luată în contextul în care numărul afecțiunilor respiratorii a crescut, anunță reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

„În urma recomandărilor primite de la Centrul National de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din România și de la Direcția de Sănătate Publică Sibiu, în contextul în care numărul afecțiunilor respiratorii este în creștere, secțiile Spitalului Județean Sibiu au fost informate că programul de vizitare a pacienților a fost redus la maxim trei ore/zi si un singur aparținător (simultan) la un pacient. Orarul de vizitare va fi stabilit de fiecare secție în parte, în funcție de specificul activității din cadrul acesteia și afișat corespunzător”, se arată într-o informare emisă de SCJU Sibiu.
La Secția Clinică Boli Infecțioase accesul aparținătorilor este restricționat total, ca o măsură de prevenție. Măsura va fi în vigoare până la scăderea numărului de afecțiuni respiratorii. Pacienții internați în cadrul acestei secții pot primi pachete de la aparținători zilnic în intervalul orar 13:30 -14:30.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus