Miercuri,
20.10.2021
Cer Senin
Acum
7°C

Un tânăr a intrat fără permisiune în locuința fostei iubite, apoi a amenințat că se omoară

Un tânăr a intrat fără permisiune în locuința fostei iubite, apoi a amenințat că se omoară

Jandarmii sibieni au intervenit pentru detensionarea unui incident petrecut astăzi, 11 apriie, în jurul orei 11, pe strada Henri Condă din Sibiu. Un tânăr de 20 de ani a intrat fără permisiune în locuința fostei iubite, iar apoi a amenințat că se sinucide.

În timp ce se aflau în misiune pe H. Condă, jandarmii  au observat că între trei tineri, doi bărbați și o femeie, era iscată o discuție foarte aprinsă. Apropiindu-se de aceștia, jandarmii au sesizat că unul dintre bărbați a devenit agresiv la încercarea celuilalt de a-l deposeda de un cuțit cu lama de 21 cm. Jandarmii au intervenit imediat, l-au imobilizat și au solicitat sprijin echipajului de intervenție pentru a-i conduce la sediul Jandarmeriei Sibiu. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sibiu, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că sibianul, în vârstă de 20 de ani, a pătruns în imobilul fostei iubite, fără acordul acesteia și pe fondul unor neînțelegeri a luat un cuțit și a amenințat că se omoară. Ulterior a plecat de la domiciliul acesteia și a fost găsit de cei doi tineri, rude de-ale sale, pe strada Henri Coandă.

Pentru fapta sa, bărbatului i-au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violare de domiciliu”, cercetările fiind continuate de lucrătorii din cadrul IPJ Sibiu.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus