Miercuri,
26.01.2022
Ceata
Acum
-7°C

Lucrări de peste 8 milioane de lei începute în Șelimbăr

Lucrări de peste 8 milioane de lei începute în Șelimbăr

Administrația locală din comuna Șelimbăr a demarat în primele luni ale anului cinci lucrări edilitare, în valoare totală de peste 8 milioane de lei. Au început deja lucrările la rețelele hidro-edilitare de pe strada Tudor Vladimirescu, proiect în valoare de 309.416,93 RON lei + TVA, constructor fiind desemnat în urma procedurilor SEAP SC Gat Construct SRL.

Societatea Cavadi Perfect Building SRL va face lucrările de „Amenajare trotuar – zona Lidl-Dedeman”, un obiectiv în valoare de 122.828,52  RON lei + TVA.

Au fost demarate actele necesare atribuirii unui constructor la lucrările de amenajare str. Sipot (Nr. cadastr. Str. 355) Veștem. Valoarea estimată este de 429.824,00 lei + TVA

Continuarea amenajării Strada Pictor Nicolae Brana se află deocamdată în faza de lansare a procedurii pe SEAP. A fost predată documentația, urmând ca aceasta să fie verificată de către Agenția Națională pentru Achiziții Publice. Aici, valoarea investiției este estimată la 2,695 milioane de lei +TVA.

De asemenea s-a lansat procedura de licitare prin SEAP a obiectivului  ”reabilitare strada Podului inclusiv rețele hidro-edilitare în Comuna Șelimbăr”, unde este o valoare estimată a investiției de 4,311 milioane de lei + TVA.

”Sunt investiții extrem de importante pentru comună, foarte așteptate de către comunitate. În ciuda micșorării bugetului local, împreună cu colegii din Consiliul Local, am decis să continuăm investițiile și asta și facem acum. Acolo unde demersurile birocratice s-au încheiat, constructorii vor intra deja în teren. Pentru alte investiții încă așteptăm aprobări și avizări”, a declarat primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

SMART INTELLIGENT

Acum 3 ani

Felicitari DLE Prima+echipa ! Implicarea POZITIVA va avea DESCHIDERE catre un Oras CIVILIZAT-SMART SI , daca reusiti sa obtineti ceea ce v-ati propus, atunci se va PRODUCE VALOARE economica si TURISMUL se va dezvolta ! Selimbarul este o aripa tanara LANGA ORAS , zona care trebuie sa se dezvolte URGENT pentru generatiile x,y Timpul trece repede, copii familiilor tinere .....celor ce locuiesc deja in imobilele SELIMBARENE NOI >>>>au nevoie de o asezare si proiectie SMART , EVENTUAL si cu SOLUTII INTELIGENTE >>>de ce nu! SUCCES !
Raspunde

Nedelcu Ciprian

Acum 3 ani

"Au început deja lucrările la rețelele hidro-edilitare de pe strada Tudor Vladimirescu, proiect în valoare de 309.416,93 RON lei + TVA, constructor fiind desemnat în urma procedurilor SEAP SC Gat Construct SRL." Minciuna sfruntata si ordinara. Locuiesc pe acea strada de peste 4 ani si nu s-a intamplat nimic. Hai sa ne laudam ca facem, cand, de fapt nu facem nimic in afara sa ne laudam. Dupa ce ca cei din primaria Selimbar au dat autorizatii de constructie fara sa-i intereseze modul in care se va rezolva partea de infrastructura, acum vin si obliga proprietarii sa alerge si sa piarda timpul in zadar ca sa cedeze catre primarie partea de strada care le revine. Daca nu ar fi luat spaga si i-ar fi dus capul, ar fi conditionat constructorii fie sa cedeze partea-cota din terenul care trebuia sa fie strada, fie sa-i oblige sa amenajeze strada si utilitatile. Si daca chiar ar vrea sa faca ceva util, primaria are la dispozitie si masura Exproprierii pentru cauză de utilita
Raspunde

Botezatu Ioan

Acum 3 ani

Legea nr. 255/2010, privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică, necesară realizării unor obiective de interes naţional, judeţean şi local, constituie reglementarea specială în materie de expropriere atunci când această măsură este dispusă în vederea realizării unor obiective specifice de interes naţional, judeţean şi local, astfel cum acestea sunt stabilite în art. 1 din lege. Asta ar fi solutia pentru minciuna ordinara spusa de cel care minte cu nerusinare, Marius Grecu. Pe strasa Tudor Vladimirescu din Selimbar, NU SE INTAMPLA NIMIC, Adica nu a inceput nicio lucrare, nici macar vreo amenajare pentru vreo lucrare. MINCIUNI SFRUNTATE.
Raspunde

Nedelcu Ciprian

Acum 3 ani

"Au început deja lucrările la rețelele hidro-edilitare de pe strada Tudor Vladimirescu, proiect în valoare de 309.416,93 RON lei + TVA, constructor fiind desemnat în urma procedurilor SEAP SC Gat Construct SRL." Minciuna sfruntata si ordinara. Locuiesc pe acea strada de peste 4 ani si nu s-a intamplat nimic. Hai sa ne laudam ca facem, cand, de fapt nu facem nimic in afara sa ne laudam. Dupa ce ca cei din primaria Selimbar au dat autorizatii de constructie fara sa-i intereseze modul in care se va rezolva partea de infrastructura, acum vin si obliga proprietarii sa alerge si sa piarda timpul in zadar ca sa cedeze catre primarie partea de strada care le revine. Daca nu ar fi luat spaga si i-ar fi dus capul, ar fi conditionat constructorii fie sa cedeze partea-cota din terenul care trebuia sa fie strada, fie sa-i oblige sa amenajeze strada si utilitatile. Si daca chiar ar vrea sa faca ceva util, primaria are la dispozitie si masura Exproprierii pentru cauză de utilitate publica.
Raspunde

Oli

Acum 3 ani

Laude multe, realitatea e alta multe constructiiii sunt fara autorizație , și nu de face nimic la primărie se cunoaște dar ei angajați se gândesc la funcțiile lor de bugetarii bine plătiți degeaba ceea mai urâtă infrastructura urbanistică din tara, mult , de calitate proasta ,sa fie
Raspunde

Nicu

Acum 3 ani

Strada Ion Ratiu nu are nimeni grija de ea, sa o mai indrepte macar de gaurile si hopurile formate, daca de pavat nu este Inca, NE RUPEM MASINILE!!!!!!
Raspunde

dancp2

Acum 3 ani

str ratiu din sibiu sau din selimbar?
Raspunde

L.Alin

Acum 3 ani

Dar restul din strada Tirajului când? M-an saturat sa tot sar peste canale sau sa fac slalom.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus