Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Continuă lucrările de reparații pe Calea Dumbrăvii și pe bulevardul Vasile Milea (CP)

Continuă lucrările de reparații pe Calea Dumbrăvii și pe bulevardul Vasile Milea (CP)

Lucrările de reparații continuă pe Calea Dumbrăvii. Până în prezent s-a lucrat la trotuarele de pe tronsonul dintre Zoo Sibiu și Cimitirul Municipal. De luni, 18 iunie au început reparațiile și pe carosabil. Mai întâi se va freza stratul de asfalt existent, o lucrare care se va desfășura în condiții de trafic, iar de joi, 21 iunie, pe aceeași porțiune a străzii se va turna noul strat de asfalt. Circulația nu se va închide, dar se va circula cu restricții.

Reparațiile continuă și pe bulevardul Vasile Milea, pe tronsonul dintre strada Oituz și strada Semaforului. În prima etapă se va lucra la reabilitarea trotuarelor, urmând ca săptămâna viitoare să înceapă și aici frezarea și turnarea noului strat de asfalt pe porțiunea menționată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

locatar

Acum 5 ani

Pe aleea fratii buzesti cand aveti de gand sa incepeti ? Ca de cel putin 2 luni s-a aprobat proiectul, s-a facut planul, s-a, s-a, s-a pe naiba sa va ia. Sau asteptati cumva toamna-iarna inainte sa va apucati ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus