Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

La 20 de ani, cu dosar penal: A urcat la volan fără permis și a provocat un accident rutier

La 20 de ani, cu dosar penal: A urcat la volan fără permis și a provocat un accident rutier

Un tânăr de numai 20 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a produs un accident rutier, iar polițiștii au mai constatat că nici nu deține permis de conducere.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, în ultimele 3 zile s-au produs mai multe infracțiuni de către șoferii care au circulat pe teritoriul județului. Una din ele a avut loc luni, pe 23 iulie, în jurul orelor 22:46, pe raza satului Velt, comuna Bazna. „Un tânăr din localitate, în vârstă de 20 ani, fără a deține permis de conducere, a produs un accident rutier soldat doar cu pagube materiale (tamponare), ca urmare a coliziunii dintre autoturismul la volanul căruia se afla și stâlpul porții unui imobil”, transmite inspectorul Ionuț Natea.

În această cauză a fost deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „conducere a unui vehicul fără permis de conducere”. Conform Codului penal, fapta este prevăzută la articolul 335 alin. 1 și se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

6 comentarii

Remus Tertian

Acum 5 ani

Nu anteleg cum pute-ti strica vitorul unui copil care na facut mare lucru decata doborat o poarta. Daca erea copilul vostru tot asa facea-ti?!?!
Raspunde

Radu Ion

Acum 5 ani

Si daca acest tanar “nevinovat” in loc sa doboare o poarta va calca propriul copil sau alt copil, Doamne fereste !? Legea e aceeasi pentru toti, poate asa se va responsabiliza.
Raspunde

Geo

Acum 5 ani

Remus Tertian N-ai ce să "antelegi" (corect este înțeleg, înțelegi) atâta timp cât nu scrii corect românește, nu ai șanse să scrii corect DECÂT dacă pui mâna să faci școală, sau să o repeți !
Raspunde

Vetuta Trozneanu

Acum 5 ani

DNA sa vina sa il ieie!!!
Raspunde

Ion al Ionului

Acum 5 ani

în poză e ”stâlpul porții unui imobil”?!? întreb pentru un preiten, că-și face casă și nu știe ce poartă să pună...
Raspunde

X

Acum 5 ani

Poza este din Sibiu, pe strada Autogarii la intrarea in imobilul unde sunt depozitate masinile ridicate, cand un brav sofer al unei utilitare de dus masini a agatat niste cabluri de curent, a doborat un stalp si stalpul a cazut pe masina in cauza. Se putea pune pe poza un afis cu ARHIVA!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus