Marţi,
29.11.2022
Cer Senin
Acum
-0°C

Cartierul Veteranilor de Război va fi viabilizat (CP)

Cartierul Veteranilor de Război va fi viabilizat (CP)

În ședința Consiliului Local Sibiu din această lună, primarul Astrid Fodor va iniția un proiect de hotărâre prin care va solicita aprobarea alocării fondurilor necesare pentru alcătuirea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru viabilizarea Cartierului Veteranilor de Război.

“Pe lângă modernizarea străzilor de pământ și a cartierelor vechi de blocuri, vom începe și viabilizarea Cartierului Veteranilor de Război. Înainte de inițierea oricărui proiect a fost necesară reglementarea juridică a terenurilor și a drumurilor din zonă, o operațiune care a luat timp, dar care este în prezent finalizată”, spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.
Prin proiectul de hotărâre care va fi supus aprobării Consiliului Local se prevede realizarea documentațiilor tehnice pentru amenajarea drumurilor, a rețelelor de apă și canalizare din cartier și a rețelei de iluminat public. De asemenea, Primăria Sibiu va colabora cu firmele deținătoare de rețele de utilități pentru a corela investițiile în zonă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

Vecina

Acum 4 ani

Bravo foarte frumos măcar este un cartier frumos si aerisit nu ca cel de pe calea cisnadiei
Raspunde

...

Acum 4 ani

Faptul ca nu e asa inghesuit ca si Arhitectilor nu il face "aerisit". Sa nu exageram
Raspunde

Florina

Acum 4 ani

In sfarsit!Apreciez initiativa Primariei. Acest cartier va fi emblema Sibiului. Toata stima!Un termen de finalizare estimativ exista?
Raspunde

Nelutu

Acum 4 ani

Sper ca lucrarile de infrastructura sa fie facute cu respectarea normelor si parametrilor din domeniu, cu controlarea calitatii pe parcursul efectuarii lucrarilor, nu ca in Cartierul Tuneretului unde gropile din jurul capacelor de canal isi fac simtita prezenta, iar ciulinii cresc in voie prin trotuarele turnate de dl milionar Ilie G(rad)inar. Statia de autobuz prevazuta pe strada Londra a fost transformata in loc de parcare, iar in noua locatie a statiei de pe str Berlin, care blocheaza o banda de circulatie, asfaltul se scufunda sub greutatea autobuzelor stationate, asa fundatie "temeinica" au strazile din acest cartier.
Raspunde

Prioritati

Acum 4 ani

Foarte buna initiativa! E nevoie si in alte zone de astfel de viabilizari (de ex. zona dintre Strand si Turnisor). De cativa ani buni nu mai gasesti terenuri de vanzare la preturi normale in Sibiu. De aia se inghesuie toti saracii la Cisnadie si Selimbar!
Raspunde

Dinu

Acum 4 ani

Doamne ajuta!
Raspunde

Pastean dana

Acum 3 ani

A trecut un an și încă nu s au apucat de nicio modificare...
Raspunde

Pastean dana

Acum 3 ani

A trecut un an și nu exista nicio îmbunătățire
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus