Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Cod galben de ploi puternice și furtuni în județul Sibiu

Cod galben de ploi puternice și furtuni în județul Sibiu

Meteorologii au transmis sâmbătă după-masă o atenționare de tip cod galben valabilă pentru o parte însemnată din județul Sibiu.

Conform specialiștilor, avertizarea este valabilă începând cu ora 16:10 până la 17:15 și se referă la ”averse care vor cumula 20-25 l/mp”.

Furtuna își va face simțită prezența în zona de munte de peste cota 1800 de metri și în următoarele localități:  Avrig, Șeica Mare, Roșia, Slimnic, Racovița, Loamneș, Porumbacu de Jos, Arpașu de Jos, Micăsasa, Șeica Mică, Cârțișoara, Cârța.

Localitățile enumerate mai sus vor avea parte de ”descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină de dimensiuni mici”, spun meteorologii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus