Duminică,
04.06.2023
Cer Senin
Acum
12°C

”Moromeții 2”, aplaudat minute în șir la Sibiu. ”Mi-am adus aminte de copilărie”

”Moromeții 2”, aplaudat minute în șir la Sibiu. ”Mi-am adus aminte de copilărie”

Centrul Cultural ”Ion Besoiu” a găzduit aseară proiecția de gală la Sibiu a filmului ”Moromeții 2” în regia lui Stere Gulea.

Sala a fost plină ochi iar reacțiile sibienilor au fost entuziasmante la finalul proiecției. Membrii echipei de producție, sosiți special la Sibiu pentru a dialoga cu spectatorii, au fost aplaudați la scenă deschisă.

"Sunt impresionat de faptul că sala este plină. Orice autor sau realizator își dorește să aibă cât mai mulți spectatori. Drumul acesta de 32 de ani a fost mai întortocheat, dar nu mai contează acum. Am avut emoții, îndoieli, încă mai avem și acum. Sper că nu ați venit degeaba la film”, a spus regizorul Stere Gulea.
Iată mai jos ce impresie i-a lăsat publicul sibian cunoscutului regizor:

Printre membrii echipei de producție care au legătură cu Sibiul, alături de producătorul Tudor Giurgiu, s-a aflat pe scenă și directorul de imagine Vivi Drăgan, sibian prin tatăl lui.

"Sibiul e orașul tatălui meu. Sibiul e pentru mine un loc special. Dincolo de asta însă, aș fi fost curios cum ar fi reacționat generația mea, cea care a văzut prima parte a filmului să vadă și a doua parte în a doua zi. Noi suntem alții, după alți ani, publicul e altul”, a spus acesta.

WhatsApp Image 2018-11-07 at 20.20.27

Sibienii care au văzut filmul spun că ”Moromeții 2” este le-a adus aminte de copilărie, majoritatea văzând ”Moromeții” în urmă cu aproape 30 de ani.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus