Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Cavalerii Turnului Înclinat din Ruși, pe podiumul „turnirului” Gala Tineretului din România

Cavalerii Turnului Înclinat din Ruși, pe podiumul „turnirului” Gala Tineretului din România

La mai puţin de un an de la ȋnfiinţare, Clubul GreenImpact Cavalerii Turnului Ȋnclinat din Ruși a ajuns pe podiumul uneia dintre cele mai prestigioase gale naţionale: Gala Tineretului  din România, un eveniment iniţiat și organizat de Ministerul Tineretului și Sportului, desfășurat în 10 Noiembrie, ȋn actuala Capitalǎ a Tineretului din România, Baia-Mare.

Aflatǎ la cea de-a cincea ediţie, Gala Tineretului din România a ȋnsumat sub conceptul “Inspirăm o nouă generație!” 143 de candidaturi validate pentru jurizare, acordându-se ȋn final premii la 14 categorii: Antreprenoriat, muncă și angajabilitate, Cultură, Implicare civică și voluntariat, Incluziune socialǎ, Internațional, Învățare non-formală, Mediu, Sănătate, Sport, Junior ONG, Cel mai activ Centru de tineret din cadrul DJST, Cea mai activă Direcție Județeană pentru Sport și Tineret, Cea mai activă Casă de Cultură a Studenților și Premiul de popularitate.

gala cavaleri V

Cavalerii din Ruși au obținut locul III pentru proiectul Turnul Înclinat din Ruși-Ieșirea la Lumină, la secțiunea- Implicare civică și voluntariat, și un premiu special- Junior ONG –la secțiunea cel mai bun proiect derulat de o organizație neguvernamentală, înființată recent (2 ani).

Cavalerii Turnului Ȋnclinat din Ruși este un club de inițiativă comunitară pentru tineri, aflat sub egida Fundației Noi Orizonturi, care are scopul de a promova patrimoniul local și eco-turismul. Lansată în 2017, rețeaua GreenIMPACT numără acum 32 de cluburi de inițiativă comunitară pentru tineri și promovează programul de învățare prin serviciu în folosul comunității, cu focus pe patrimoniul local din eco-destinați. Din acest club fac parte peste 30 de elevi ai Școlii Gimnaziale Ruși, dar și elevi ai Școlii Gimnaziale Slimnic, precum și absolvenţi ale acestora.

Asemenea cavalerilor, copiii sunt ȋncurajaţi să preţuiască adevăratele valori morale şi să se pună ȋn slujba binelui şi frumosului, prin iniţierea unor acţiuni menite să schimbe faţa localităţii dar şi mentalitatea localnicilor.

gala cavaleri III gala cavaleri II gala cavaleri I

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Elena Nicolae

Acum 5 ani

Bravo cavaleri! Sunteți minunați! De-abia aștept să văd următorul vostru proiect! :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus