Joi,
25.04.2024
Parțial Noros
Acum
7°C

Peste 100 de evenimente organizate în Sala Transilvania, în 2018

Peste 100 de evenimente organizate în Sala Transilvania, în 2018

Numărul evenimentelor organizate în Sala Transilvania a crescut anul acesta cu aproximativ 25%, față de anul trecut, arată cel mai recent raport al conducerii sălii. Dintre acestea, 85% au fost evenimente sportive. Și veniturile s-au bucurat de o creștere considerabilă, Sala Transilvania încasând cu 44% mai mulți bani anul acesta.

Din cele 117 evenimente programate în Sala Transilvania pe anul 2018, 85% au fost sportive, arată Adrian Bibu, directorul sălii. Același raport arată că echipa de baschet a Sibiului, BC CSU Sibiu, a avut aproape jumătate dintre acestea.

Din restul competițiilor sportive programate în sala sibiană amintim Campionatul Balcanic de Judo, Campionatul Mondial de Dans Sportiv, Campionatul European de Taekwon-do și Liga Campionilor la Volei.

Antrenamente de dimineața până seara, în zilele fără evenimente majore

Potrivit conducerii Sălii Transilvania, echipele de copii și juniori ale cluburilor CSU și CSS au posibilitatea să se antreneze în mod gratuit în sală. Același lucru este valabil și pentru echipa de baschet a persoanelor cu dizabilități, precum și pentru baschetbaliștii lui Dan Fleșeriu, de la BC CSU Sibiu.

Programul de antrenamente este unul continuu, de dimineața de la ora 8:00, până seara la 23:30, în zilele în care nu sunt programate evenimente majore.

sala transilvania CSU

Venituri crescute pe 2018. Bani în plus din publicitate

Raportul emis pe final de an arată o creștere a veniturilor sălii, dar și o scădere a banilor strânși din închirierea locației pentru târguri.

„Dacă veniturile pe 2017 au fost de 705.674 lei, pe anul 2018, până la sfârșitul anului estimăm venituri de 1.013.778 lei, adică o creștere de 44%”, se arată în raportul conducerii. „În 2017, veniturile din târgurile de textile au reprezentat circa 40% din total, în 2018 veniturile din târgurile de textile au reprezentat circa 30%. Menționăm de asemenea că în anul 2018 doar 5 târguri au fost organizate în timpul sezonului competițional, iar alte 2 târguri au fost organizate în extra-sezon, tocmai pentru a facilita accesul în sală al echipelor sportive și în special al echipei CSU Sibiu”
În plus față de anul 2017, sala s-a bucurat de un venit suplimentar din reclamă și publicitate, acești bani reprezentând 4% din totalul veniturilor pe acest an. Primele contracte de publicitate au fost semnate începând cu luna septembrie a acestui an.

csu sibiu pitesti

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus