Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Restricții în trafic pentru desfășurarea evenimentelor de Ziua Națională a României (CP)

Restricții în trafic pentru desfășurarea evenimentelor de Ziua Națională a României (CP)

Desfășurarea evenimentelor organizate cu ocazia Zilei Naționale a României în 1 decembrie impun mai multe închideri și restricții în trafic pe următoarele artere de circulație:

  • bulevardul Victoriei, între strada Rennes și strada Andrei Șaguna, în intervalul orar 7-11, pentru ceremonia militară religioasă de depunere de coroane; accesul pe strada Banatului, stradă cu sens unic spre bulevardul Victoriei, circulația va fi de asemenea închisă în intervalul menționat
  • bulevardul Corneliu Coposu, între sensul giratoriu de la intersecția cu strada Constituției și sensul giratoriu din Piața Unirii, inclusiv accesul spre și dinspre străzile adicente în intervalul orar 7-13, pentru desfășurarea ceremoniei militare cu defilarea gărzii de onoare și a trupelor;
  • bulevardul Vasile Milea, între Piața Unirii și sensul giratoriu cu Calea Dumbrăvii, în intervalul orar 7-13, pentru desfășurarea Horei Unirii;
De asemenea, în ziua de 1 decembrie, parcarea Teatrului va fi închisă între orele 7 – 15, în acest spațiu desfășurându-se o expoziție de tehnică militară între orele 10-15.

Și autobuzele Tursib care se deplasează pe aceste străzi își vor devia traseele sâmbătă, 1 decembrie, în intervalul orar 7-13. Modificările acestor rute de transport public pot fi consultate pe site-ul Tursib http://www.tursib.ro/news/show/308.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus