Joi,
06.10.2022
Innorat
Acum
16°C

„Copiii salvează Planeta”, carte scrisă de elevi sibieni, lansată săptămâna aceasta

„Copiii salvează Planeta”, carte scrisă de elevi sibieni, lansată săptămâna aceasta

Asociația „Joaca de-a ecologia" lansează miercuri, 12 decembrie, cartea „Copiii salvează Planeta", care include povești pe teme ecologice scrise de elevi din Sibiu. Evenimentul va avea loc la Școala Finlandeză Sibiu, sala festivă, începând cu ora 18:00.

Organizatorii au pregătit un moment muzical, alături de Corul „Prietenii muzicii" de la Școala „Ioan Slavici", și teatru pentru copii, alături de echipa „Fram Book Club", care pune în scenă poveștile scrise de copii.

Lansată la mijlocul lunii septembrie, inițiativa „Copiii salvează Planeta" i-a provocat pe elevii din clasele primare din municipiul Sibiu să propună soluții pentru salvarea Planetei, prin povești în care ei înșiși sunt eroi. Cinci povești au fost incluse în cartea cu același nume, iar clasele din care fac parte micii autori au primit premii în valoare totală de 3.900 de lei, la alegerea învățătorului coordonator, în funcție de nevoile clasei.

Proiectul „Copiii salvează Planeta" este finanțat prin fondurile strânse de alergători și susținători prin intermediul Maratonului Internațional Sibiu 2018.

Asociația „Joaca de-a ecologia” a fost înființată la Sibiu și urmărește educarea copiilor în vederea protejării mediului, prin inițiative variate, precum ateliere, cărți pentru copii, ieșiri în natură și ecologizări de spații verzi.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus