Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
7°C

Auchan a introdus plata cu degetul. Inovația urmează să ajungă și la Sibiu

Auchan a introdus plata cu degetul. Inovația urmează să ajungă și la Sibiu

Magazinele Auchan din România au introdus plata cumpărăturilor prin autentificare biometrică cu amprenta. Astfel, clienții nu vor mai fi nevoiți să aibă cash, card bancar sau telefon mobil cu ei. Acest lucru este posibilă printr-o aplicaţie pe care retailerul a lansat-o împreună cu Oney Bank, divizia de banking a grupului francez Auchan.

Compania a anunțat într-un comunicat de presă că Auchan Retail România, împreună cu Oney Bank, au lansat Well.com, o aplicație de mobil unică în România, ce permite fie plata cu autentificare biometrică - cu amprentă, fie cu ajutorul telefonului mobil, prin scanarea unui cod QR. Utilizatorii aplicației care optează pentru plata cu autentificare biometrică nu sunt nevoiți să folosească nici cardul și nici telefonul. Datele achiziţiilor rămân însă stocate în telefonul utilizatorului.

Deocamdată, acest sistem de plată va putea fi folosit doar în București, în magazinele Auchan Militari şi Drumul Taberei la casele rapide, urmând ca înscurt timp să fie disponibilă și clienților magazinului Auchan Cotroceni, la casele rapide și la casele de tip self-check-out. Reprezentanții Biroului Oney în Sibiu ne-au spus că nu cunosc când inovația respectivă va ajunge și în magazinul aflat în incinta Sibiu Shopping City.

Aplicația este disponibilă pentru utilizatorii de telefoane cu sisteme de operare Android și iOS, împreună cu orice card de debit sau de credit Mastercard sau VISA emis în România și poate fi descărcată din App Store sau din Google Play Store, dar și de pe site-ul www.well-com.ro.

Auchan Retail România are în portofoliu 33 de hipermarketuri. Oney Bank face parte din Holdingul francez Auchan, reprezentand divizia financiar-bancara a grupului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus