Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
3°C

Starea răniților în urma accidentului de pe centura Avrigului. Un tânăr de 20 de ani este rănit grav

Starea răniților în urma accidentului de pe centura Avrigului. Un tânăr de 20 de ani este rănit grav

În urma accidentul de astăzi petrecut pe centura Avrigului, la Unitatea de Primiri Urgențe din Sibiu au ajuns nouă pacienți, șase bărbați și trei femei. Pacienții au între 17 si 52 de ani. Au fost preluați și triați de medici și se află în investigații.

Cel mai grav rănit este un bărbat de 20 de ani, politraumatizat, cu care se va intra direct în sala de operație la ortopedie. Alți doi pacienți vor rămâne internați pe ortopedie respectiv chirurgie. Ceilalți vor pleca, cel mai probabil, cu recomandări medicale, după încheierea tuturor investigațiilor, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanții Spitalului Județean.

Mai multe amănunte despre accidentul de astăzi, în cazul căruia a fost activat Planul Roșu de Intervenție - Accident cu 10 răniți. Șoferul care a provocat accidentul avea anvelopele de iarnă uzate | foto video

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus